Consiliul Permanent al UDMR a început. Se decide dacă Uniunea iese sau nu de la guvernare

| 11 iul, 2014

Şedinţa Consiliului Permanent al UDMR a început, astăzi, la Cluj-Napoca, acest for urmând să decidă dacă Uniunea iese sau nu de la guvernare, iar o eventuală hotărâre de părăsire a coaliţiei ar urma să fie validată apoi în CRU.

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a sosit, vineri, printre primii, la Consiliul Permanent şi a spus doar că va face declaraţii la finalul şedinţei.

La şedinţă au mai venit, pe rând, ceilalţi membri ai Consiliului Permanent şi au exprimat punctele de vedere pe care le vor susţine în şedinţă.

Fostul preşedinte al UDMR Marko Bela a declarat că el se pronunţă pentru ”o bună colaborare şi pentru interese reciproce de a colabora”, iar senatorul Verestoy Attila a spus că ”participarea la guvernare este în interesul comunităţii maghiare, al stabilităţii şi al majorităţii”.

La rândul său, preşedintele UDMR Sălaj, Seres Denes, a afirmat că nu crede că balanţa înclină spre ieşirea de la guvernare, ”existând atât puncte pozitive, cât şi negative”.

”Rămâne să apreciem toate punctele de vedere, dacă programul de guvernare stabilit cu PSD a funcţionat sau nu. În funcţie de aprecieri vom vota”, a spus Seres

Preşedintele Organizaţiei de Femei a UDMR, Biro Rozalia, care este şi preşedinte al CRU, a spus că va vota pentru o reprezentare eficientă a UDMR în Guvernul României.

De la şedinţă absentează vicepreşedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ