Constantin: Sunt bine-veniţi alături de noi cei de la PP-DD pentru a duce la capăt obiectivele USL

| 03 iun, 2014

Vicepremierul Daniel Constantin a afirmat, marţi, că se discută de alianţe în Parlament, inclusiv cu parlamentarii PP-DD, care sunt bine-veniţi să se alăture pentru a putea duce la capăt obiectivele Uniunii Social Liberale.

"Se discută de alianţe în Parlament inclusiv cu parlamentarii PP-DD. Este o alianţă pe care liberalii au semnalat-o. Noi aveam o majoritate confortabilă cu PNL, aşa cum cetăţenii ne-au dat votul în anul 2012. Dacă PNL i-a înşelat pe aceşti cetăţeni, sigur că trebuie să găsim majorităţi astfel încât politica Uniunii Social Liberale, la care a fost parte şi PNL, să fie dusă mai departe de parlamentari, de aleşii locali, de la PSD, UNPR, PC şi toţi cei care vor să vină alături de noi", a declarat Daniel Constantin.

Vicepremierul a subliniat că "dacă cei de la PP-DD vor să vină alături de noi pentru a duce la capăt proiectul şi obiectivele Uniunii Social Liberale, sunt bine-veniţi, la fel ca orice cetăţean şi orice parlamentar".

Este foarte important pentru noi, indiferent cine este alături de noi. Suntem în discuţii şi vom vedea cum vor fi finalizate, a conchis Daniel Constantin.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ