Copos: Vom cere continuarea procesului penal pentru că nu am săvârşit nicio faptă

| 10 feb, 2014

Fostul patron al FC Rapid George Copos a declarat, luni, la Curtea de Apel Bucureşti, unde se judecă un nou termen în Dosarul Transferurilor, că apărătorii săi vor solicita instanţei continuarea procesului penal, el nefiind interesat de prescripţia faptelor.

"Pe mine nu mă interesează prescripţia. Am stat mult de vorbă cu avocaţii şi vom cere continuarea procesului penal pentru că ştim că nu am săvârşit nicio faptă care ne priveşte pe noi, cei de la Rapid, legată de transferurile lui Cristian Dulca şi Florin Bratu. Vom cere continuarea procesului pentru că sunt nevinovat. Am foarte mare încredere în completul de judecată şi sper să terminăm odată. Dar şapte ani de zile presa a făcut o presiune fantastică şi asupra noastră şi asupra justiţiei, ceea ce nu este corect. Am probat cu documente contabile că nu avem nicio vină şi că s-a făcut o omisiune la Parchet. Nu sunt supărat pentru asta, se întâmplă în viaţa asta, dar este neplăcut. Cei de la Înalta Curte au fost corecţi", a declarat Copos, la sosirea la Curtea de Apel.

Unele fapte din acest dosar ar putea fi prescrise, potrivit noului Cod Penal, care a intrat în vingoare la 1 februarie.

Luni, este programat un nou teremen în Dosarul Transferurilor, la Curtea de Apel, în care sunt judecaţi opt oameni de fotbal: Ioan şi Victor Becali, George Copos, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Cristi Borcea, Gigi Neţoiu şi Gheorghe Popescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ