Crin și-a pierdut total busola

| 06 mar, 2014

În ciuda încercărilor repetate ale lui Victor Ponta de a remedia situația conflictuală din cadrul USL, Antonescu a preferat să iasă pe ușa din dos de la guvernare și să bulverseze scena politică, mânat fiind de interesul propiu, nu cel al românilor și nici măcar cel al partidului pe care îl conduce.

Decizia lui Crin Antonescu de a scoate PNL de la guvernare și de a rupe USL a creat un adevărat haos pe scena politică autohtonă, haos pe care liberalul l-a susținut ulterior prin atacuri la persoană întreptate către Victor Ponta, denigrarea PSD, minciuni repetate în ceea ce privește raportul de forțe din cadrul fostei alianțe, dezicerea de măsurile adoptate de guvernul din care și liberalii au făcut parte, circul din parlament la investirea guvernului și bineînțeles, cireașa de pe tort, apropierea periculoasă de profilul președintelui.

Cu toate astea, liberalul, demonstrând un tupeu fantastic, trâmbițează sus și tare că renunțarea la funcția de președinte al Senatului a reprezentat în fapt un sacrificiu personal pentru binele general al românilor, pentru calmarea și limpezirea scenei politice din România. Această contradicție a lui Crin se adaugă la cele multe făcute de liberal în ultimele săptămâni și ne întărește convingerea că Antonescu și-a pierdut total busola și drumul de la calea cea dreaptă.

În ciuda încercărilor repetate ale lui Victor Ponta de a remedia situația conflictuală din cadrul USL, Antonescu a preferat să iasă pe ușa din dos de la guvernare și să bulverseze scena politică, mânat fiind de interesul propiu, nu cel al românilor și nici măcar cel al partidului pe care îl conduce. Acum, după ce mărturisit că motivul ruperii USL l-a constituit lăcomia și ambiția de a pune mâna și pe Administrația Prezidențială și pe Guvern, liberalul dorește să îmbuneze cumva românii, atât de dezamăgiți de modul în care acesta acționează, și le vinde o gogomănie grosolană precum cea conform căreia el este cel care limpezește lucrurile pe scena politică.

El, cel ce vrea și luptă pentru liniște, cel ce se sacrifică în numele acestui scop nobil, nu este în stare nici măcar să-și țină-n frâu partidul, să facă să fie bine și liniște și acolo. După ce i-a decapitat pe liberalii obraznici și neascultători, Antonescu a făcut turul televiziunilor să se bată cu pumnu-n piept că PNL este mai unit și mai determinat ca niciodată să cucerească cele două Palate și Tăriceanu nu are nicio șansă să-și bage coada în partidul lui. Totuși, cu sau fără legătură cu Tăriceanu, 15 parlamentari din cadrul PNL au votat în favoarea noului Guvern desconsiderând cu totul directiva liderului liberal, ceea ce înseamnă că, până una alta, Antonescu trebuie să-și vadă de partid.

Nu ne rămâne să credem decât că Antonescu în mod cert nu mai este același pe care l-am cunoscut și votat în 2009 sau același care alături de Ponta a reușit să aducă pe linia de plutire România, ci, în goana după putere, a devenit o copie fidelă a lui Băsescu și în mod voit desconsideră gradul de inteligență al românilor și ne consideră ușor manipulabili și sensibili la demagogia și populismul care-l caracterizează mai nou.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 mar, 2014
goPonta4President
de fapt,Crin este pe cale sa-si regaseasca busola..
"ne consideră ușor manipulabili și sensibili la demagogia și populismul ..."
pai asa si sunteti...toti de la Obiectiv
"usor "manipulabili(sunteti platiti la salariul minim)si "sensibili "la demagogia si populismul PSD

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ