VIDEO Cum a răspuns Antonescu la mesajul lui Valeriu Zgonea postat pe Youtube

| 07 mar, 2014

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, referindu-se la filmul postat pe Facebook de către Valeriu Zgonea, că orice ar spune, ar slăbi efectul, el refuzând să facă alte comentarii, transmite corespondentul mediafax.

Întrebat, vineri după-amiază, în conferinţa de presă susţinută la Constanţa, ce părere are despre filmul postat pe Facebook de către Valeriu Zgonea, în care este atacat de preşedintele Camerei Deputaţilor, Antonescu a răspuns: "Aşa ceva nu merită comentat. Titu Maiorescu, polemizând la un moment dat cu un preopinent al cărui nume sincer nu-l mai reţin, ia un pasaj din articolul scris de preopinentul respectiv şi spune: «aici nu mai am nimic de spus, orice aş spune, ar slăbi efectul». Vă spun şi eu, păstrând proporţiile polemicii care nu există, că nu am nimic de comentat, chiar ar fi păcat".

Referindu-se la modalitatea de transmitere a acestui mesaj, Antonescu a replicat că este vorba despre o chestiune media care nu îl priveşte.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ