Cristi Borcea, un nou proces în instanţă

| 22 iun, 11:32

Cristi Borcea şi fostul său partener de afaceri Joshua Castellano sunt chemaţi în instanţă la sfârşitul lunii iunie, pentru datorii de aproape 140.000 de euro.

Cristi Borcea şi Joshua Castellano, acţionari în cotă de 50-50 ai firmei Giotat Holding SRL, intrată în faliment din aprilie anul trecut, au fost daţi în judecată de Primcom SA, proprietar al spaţiului din bulevardul Ion Mihalache din Capitală, acolo unde cei doi amenajaseră o sală de sport.

Firma pe care o patronau cei ar fi strâns numai la chirie datorii de peste 116.000 de euro şi încă peste 22.000 de euro restanţe la întreţinere. Datoriile însumate, de circa 140.000 de euro, au atras implicit falimentul societăţii, scrie Libertatea.

Cristi Borcea şi Joshua Castellano sunt acuzaţi de Primcom SA că ar fi falimentat intenţionat Giotat Holding SRL şi imediat după asta ar fi deschis o altă firmă, cu acelaşi obiect de activitate. Borcea şi Castellano au câştigat procesul, în aprilie, dar creditorul a contestat sentinţa la Curtea de Apel Bucureşti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ