Cristian Sima, brokerul fugar, urmărit penal pentru înşelăciune

| 20 apr, 20:48

Cristian Sima a fost audiat în Elveția, în comisie rogatorie, acesta fiind acuzat de autoritățile române de nouă infracțiuni de înșelăciune și tot atâtea de spălare de bani.

Procuratura Publică din Samedan - Elveția l-a audiat pe Cristian Sima la cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București. Acesta este urmărit penal pentru comiterea a nouă infracțiuni de înșelăciune și tot atâtea de spălare de bani, potrivit libertatea.ro.

Alte cinci persoane fizice și două juridice sunt urmărite penal în același dosar, în care prejudiciul este estimat la 2,5 milioane de euro.

Mai mulți politicieni și afaceriști din România ar fi fost înșelați de către Cristian Sima, care, între timp, s-a stabilit în Elveția. El susține că nu se sustrage, dar că nu poate reveni în țară, astfel că, pentru moment, s-a convenit să fie audiat în Elveția, unde i s-au adus, în mod oficial, la cunoștință, acuzațiile. România nu are acord de extrădare cu Elveția.

Citeşte şi: PREVIZIUNI CUTREMURĂTOARE: 5 nume grele care ar putea să fie arestate

Tag-uri: Cristian Sima
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ