Surse: DNA face percheziţii la biroul din Capitală al fiului lui Viorel Hrebenciuc

| 22 oct, 2014

Procurorii DNA efectuează percheziţii la biroul din Bucureşti al fiului lui Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc, au declarat  surse judiciare.

Sursele citate de Agerpres susţin că au loc percheziţii şi la avocaţi implicaţi în dosarul retrocedărilor.  Cel mai probabil miercuri vor avea loc audieri la DNA Braşov.

Citeşte şi:  STENOGRAME. DAN ŞOVA: Modificaţi legea amnistierii şi graţierii. VIOREL HREBENCIUC: O să fii preşedinte

În stenogramele publicate de DNA se arată că Viorel Hrebenciuc se folosea şi de poziţia fiului său în demersurile sale din dosarul Romsilva.

Fostul broker Cristian Sima publică pe blogul său o scurtă istorioară despre planurile lui Viorel Hrebenciuc.

"Scopul ascuns al lui hrebe era sa-si plaseze fiul in lumea financiara. Astazi e in C.A. la Sif 2 la Bacau, la Cioacea dar ar fi fost mult mai prestigioasa functia de presedinte de bursa la doar 20 de ani. Am apreciat gresit, ei nu doreau sa ma refac, ci doreau sa ma adincesc si mai mult si la sfirsit, sa le dau tot, pe nimic, si sa incep sa muncesc pentru ei".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 oct, 2014
baby
cistig garantat
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email : [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ