Plenul Camerei se reuneşte pentru a lua act de demisia lui Viorel Hrebenciuc

| 27 oct, 2014

Marcel Ciolacu, secretarul Camerei Deputaţilor, a anunţat că în şedinţa de plen de luni urmează să se ia act de demisia deputatului Viorel Hrebenciuc iar în locul său în funcţia de vicepreşedinte al Camerei a fost propus Marian Neacşu, liderul grupului PSD.

'Biroul permanent a decis ca pe ordinea de zi a plenului să fie vacantarea postului de deputat al lui Viorel Hrebenciuc şi să luăm act de demisia sa. Mai avem un vot pentru deputatul Diniţă Ion (n.r. - pentru încuviinţarea arestării preventive). Votul este secret, cu bile şi propunerea grupului PSD privind numirea în postul vacant de vicepreşedinte, după demisia lui Hrebenciuc, a lui Marian Neacşu. Demisia domnului Hrebenciuc va apărea în Monitorul Oficial şi din acel moment dânsul se va pune la dispoziţia Justiţiei, Camera nu mai face niciun fel de informare către DNA. Mai avem şi hotărârea privind vacantarea postului de deputat a lui Ştefan Bucur Stoica', a spus Ciolacu după şedinţa Biroului permanent.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat marţea trecută că deputatul PSD Viorel Hrebenciuc îşi depune demisia din Parlament, dar rămâne membru al partidului. Hrebenciuc este cercetat în mai multe dosare.

DNA a cerut în cazul deputatului Ion Diniţă încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive, acesta fiind pus sub acuzare în dosarul de corupţie în care este cercetat şi preşedintele CJ Braşov, Aristotel Căncescu.

Potrivit Agenţiei Naţionale de Integritate, Ştefan Bucur Stoica, deputat PDL, fost consilier judeţean în cadrul CJ Dolj, s-a aflat în stare de incompatibilitate, întrucât a exercitat, simultan, şi calitatea de director al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Craiova din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ