Ponta: I-am "autosuspendat" pe Marian Vaghelie, Sebastian Ghiţă şi Dan Şova din toate funcţiile din partid

| 21 oct, 2014

Marian Vaghelie, Sebastian Ghiţă şi Dan Şova s-au autosuspendat din funcţiile din PSD. Victor Ponta a declarat, marţi, după şedinţa conducerii PSD, că social-democraţii care au dosare penale trebuie să se pună la dispoziţia justiţiei.

Victor Ponta a declarat că social-democraţii care au dosare penale trebuie să se pună la dispoziţia justiţiei, aşa cum a făcut Viorel Hrebenciuc, care a demisionat din Parlament.

"În ultimele 24 de ore au fost atacuri de imagine, am discutat foarte clar şi cei care au apărut în opinia publică, Şova, Vanghelie şi Ghiţă se vor suspenda din toate funcţiile din partid şi vom discuta la următorul congres", a anunţat Victor Ponta.

"Sunt colegii noştri, dar trebuie să îşi asume responsabilitatea pentru lucruri care nu au de a face cu campania electorală. BPN a luat decizia suspendării lor din toate funcţiile din partid. Cei care greşesc plătesc, cei care au probleme să le lămurească şi să ne concentrăm pe guvernare, pe actul de conducere la nivel local, pe campania electorală care sunt convins că se va încheia cu o victorie a noastră în alegeri", a adăugat Ponta.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ