Victor Ponta: Klaus Iohannis are O PROBLEMĂ

| 21 oct, 2014

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat marţi că liderul PNL, Klaus Iohannis, este cel care are probleme cu Justiţia, şi nu el, şi de aceea ar trebui ca acesta să se prezinte la procesul de la Curtea Supremă pentru a se stabili dacă este sau nu incompatibil.

'Eu ştiu că domnul Iohannis are un proces la Curtea Supremă cu ANI, de care tot trage de timp. În ce mă priveşte, conform datelor puse la dispoziţie şi de Justiţie şi de Procuratură, eu nu am nicio problemă în Justiţie. Domnul Iohannis are o problemă şi sunt convins că nu va mai fugi de procesul de la Curtea Supremă, să ştim şi noi odată, e compatibil, incompatibil', a afirmat Ponta, la finalul întâlnirii cu membrii şi simpatizanţii PSD din sectorul 3.

Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, a declarat luni, la o emisiune televizată, că liderul PSD, Victor Ponta, ar trebui să-şi trimită parlamentarii la vot pentru ridicarea imunităţii celor suspectaţi de fapte de corupţie.

''Este un lucru excelent că DNA se preocupă de aceste lucruri, mie îmi convine şi cred că oricărui politician serios. Abia aştept să se finalizeze aceste dosare, să intre pe judecată, să vedem cine şi ce a făcut. (...) Chiar astăzi aţi urmărit că în Camera Deputaţilor trebuia să se voteze pentru încuviinţare şi cine credeţi că nu a venit la vot? PSD. Practic, a boicotat şedinţa. (...) Prim-ministrul are o poziţie foarte stranie. (...) E preşedintele PSD şi să facă bine să aibă o poziţie clară. Dacă doreşte o justiţie independentă şi un stat de drept, atunci să îi trimită la vot să încuviinţeze urmărirea penală. Şi dacă nu, atunci să ne spună că nu doreşte ca DNA să se ocupe de oamenii din jurul lui'', a spus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 oct, 2014
Mirela Ungureanu
Iohannis
Ce ar veni sa spuna acest Iohannis? Este bine de stiut faptul ca poti strange atatia bani din "meditatii la fizica". Inseamna ca a lucrat intens domnul Iohannis. Eu ma intreb cum de a reusit, cand alti profesori din Bucuresti mor de foame pe salarii infime. Toti profesorii fac greva si se lupta pentru salarii mai mari, numai domnul Klaus Iohannis a reusit sa stranga atatia bani. Sunt singura ca domnul Iohannis a avut mai mult noroc, dar cu fizica, putin probabil. Priviti declaratia de avere a domnului Klaus Iohannis, 3 apartamante si 3 case. Sigur a reusit din meditatiile de la fizica, asa cum afirma dansul. Dansul afirma ca si-a permis sa investeasca in imobiliare? Doamna Udrea pe timpul mandatului a investit in locuinte pentru tineri, nu locuinte PERSONALE. Peste 3500 de locuinte pentru tineri si 1800 de locuinte sociale. Domnule anonim, nu cred ca dumneavoastra ati reusit pana acum sa aveti 3 apartamante si 3 case, sau poate ma insel.
22 oct, 2014
Oana Timariu
Iohannis vs Ponta
Klaus Iohannis si Victor Ponta sunt doi hoti care nu se dezmint! Unul a facut afaceri cu copii, fiind vanzator de copii, celalalt tine cu rusii si nu cu romanii! Rusine.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ