Călin Popescu Tăriceanu, atac NEMILOS la Klaus Iohannis

| 21 oct, 2014

Călin Popescu Tăriceanu, candidatul PLR la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, a declarat despre Klaus Iohannis, prezidenţiabilul ACL, că este "un impostor".

Călin Popescu Tăriceanu l-a caracterizat pe Iohannis ca fiind un impostor de mâna întâi, care nu e nici de dreapta, nici liberal.

"Din punctul meu de vedere, Iohannis este un impostor de mana intai care nu e nici de dreapta, nici liberal, nici nu are profilul moral pe care incearca sa il prezinta electoratului. La toate capitolele el are deficiente mari, daca stati sa va ganditi putin. Hai sa ne amintim, in 2009 el a fost candidatul la functia de prim-ministru, sustinut de PSD. A acceptat sa fie candidatul ACL, dar anul acesta, prin februarie, ce vroia sa devină domnul Iohannis? Vice prim-ministru al guvernului condus de PSD. Nu a avut niciun fel de problema. Deci, el e ca lichidul, se muleaza perfect pe volumul pe care se gaseste. E de nivelul unui primar care se duce acolo unde se ofera mai mult",a declarat Călin-Popescu Tăriceanu, în direct la România TV.

 

Citeste mai mult pe RomaniaTV.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 oct, 2014
Andrei Margineanu
Iohannis nu este doar impostor, este si un scamator, ii seamana lu' Basescu. Daca justitia si-ar face dreptate Iohannis ar fi fost de mult timp dupa gratii. Dar in tara lui Base justitia isi face intrarea doar in campania electorala. Cum poate acest impostor,traseist politic sa candideze la prezidentiale, cand el nu cunoaste lucrurile elementare despre poporul roman si este manjit din cap pana in picioare ? Eu zic sa deschidem ochii !!
23 oct, 2014
Marius
Iti spun eu Andrei... Iohannis este umila sluga a prea "iubitului" nostru sef de stat... Asta e clar. Este un traseist fara de rival. Mutulica cel ghinionist, rege al gafelor... Asta e un viitor presedinte... Imi este scarba doar sa ma gandesc la genul de persoane care o sa-l voteze.
23 oct, 2014
andrei
Iohannis nu este candidatul potrivit pentru un trai mai bun este un om care poate fi manipulat foarte usor de oamenii din spatele lui precum echipa lui Basescu.Dupa opinia mea singurul candidat credibil pentru tara este Dl.Tariceanu.
23 oct, 2014
Andrei Belciug
Ma intreb cati sefi are Iohannis in momentul asta...cativa din PDL incepand cu Blaga si Predoiu, unul care va sa vina, Basescu, are si un fost sef, dar pe care l-a tradat pentru ca voia mai multi, vorbind aici de Crin! Ai curaj sa ne spui, domnule Iohannis, cine va conduce tara daca vei fi ales Presedinte?
22 oct, 2014
Anca
IOHANNIS MINCINOSUL
Klaus Iohannis este cel mai mare impostor! Este atacat din toate partile acest individ pentru ca nu a stiut decat sa denigreze toti profesorii din Romania, spunand ca au ghinion ca nu au si ei atatea case. Asadar, daca vrei sa va faceti o vacanta in Sibiu, aveti de unde alege: O stire bomba despre Johannis : Iată imobilele achiziţionate (şi adresele lor), în ordine cronologică:
Casa nr. 1 – str. Bâlea, nr 29 (unde şi locuieşte); apartament cu 4 camere.
Casa nr. 2 – str. Pedagogilor, nr. 14. Este vorba despre un apartament cumpărat pe baza legii 112. Potrivit documentelor prezentate la achiziţie, familia Iohannis a făcut fals în declaraţii, scriind negru pe alb că nu deţin nicio altă casă.
Casa nr.3 – str. N. Bălcescu, nr.29, un imobil ultracentral enorm.
Casa nr.4. – str. Someşului, nr. 13 (o vilă superbă în centrul Sibiului, cu o grădină generoasă de jur împrejur);
Casa nr.5. – str. Măgura nr. 9;
Casa nr.6. – str. Măgura nr. 11 (două case alăturate)
Casa nr.7. – str. G-ral Magheru, nr. 35. Este un imobil pierdut în instanţă de Klaus Iohannis.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ