Cătălin Predoiu are premoniții de fraudă?

| 21 oct, 2014

A devenit viral pe rețelele de socializare un fragment video în care fostul candidat oficial la președinție al PDL, Cătălin Predoiu, își îneacă frustrarea și amarul enumerând ”meritele” actualului candidat ACL, Klaus Ghiniohannis.

Deși pentru cunoscătorii ambițiilor supradimensionate ale fostului ministru de Justiție pedelistn poate fi cât se poate de amuzant să-i asculte ”omagiul” la adresa lui Ghiniohannis, poanta discursului lui Predoiu este cu totul alta. Conform acestuia președintele ”bun, blând și drept” va fi votat de milioane de români ...pe 2 și 17 noiembrie. Cătălin Predoiu nu pare să știe că alegerile vor fi pe 16 noiembrie. Sau poate știe și face ”mișto” de fostul său adversar, așa cum apare menționat în viralul video de pe Facebook?

Citeşte şi: Lansarea lui Iohannis - deja-vu Băsescu 2009?

Să fie aceasta doar o scăpare în discurs sau un semn că lupta intestină dintre PDL și PNL e reală, așa cum a fost semnalată recent de surse din interior? Milioanele de români care-l vor vota pe Ghiniohannis a doua zi după alegeri, ar putea fi în acest caz o săgeată veninoasă la alianțele ultrasecrete ale lui Ghiniohannis cu Traian Băsescu, cel care a fost ...votat a doua zi, după alegerile din 2009 de o diasporă prea iute de mână (un vot la două secunde) gestionată printre alții de Teodor Baconschi, la Paris. Votul din capitala Franței a rămas unul din episoadele neclarificate ale cursei pe care Băsescu a câștigat-o la mustață în fața lui Mircea Geoană, o acuză de fraudă electorală pe care mulți o consideră încă de actualitate, după cum se subânțelege din apropourile presărate de Predoiu în discurs. Căci dacă nici fostul ministru de Justiție al guvernării Boc nu știe ce s-a întâmplat în realitate la alegerile din 2009, atunci nimeni nu știe...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 oct, 2014
ferenczy-comunicator
catre toate filialele PSD:
in urma sondajelor efectuate de CSCI,Ponta iese 100% presedinte
incepand din acest moment nu ne mai ocupam decat de campania tandemului Ghita-Dragnea
uram succes "furnicutelor "pesediste... -
22 oct, 2014
cantautor
Ghita are siguranta unor aranjamente..nu premonitii
”Am luat decizia de a anunța tandemul cu Liviu Dragnea, întrucât am constatat că, în timp ce noi muncim la campania prezidențială a lui Victor Ponta, Hrebenciuc și Șova se ocupă de aranjamente pe sub masa”, a explicat Sebastian Ghiță motivele care stau la baza deciziei pe care deputatul PSD a anunțat-o astăzi.
22 oct, 2014
Dana Slugarescu
dle Sultanescu,luati urgent legatura cu parlamentarii PSD
apelati si la Palada,strategul frumusel si la deputatul Sova
trebuie urgent initiat un proiect de lege care sa protejeze niste specii si arii
sa fie protejata de lege(adica de DNA) specia "somitate" si aria Brasov in special..
deputatul Adam sa fie aparat...daca nu putem repede sa-l initiem si sa-l adoptam,sa-l asimilam "florii de colt"..ea este deja protejata
multumesc si succes
22 oct, 2014
ferenci catalina
tambalul fara batista..Ferentariul contra Ploiesti
Clanurile PSD scot cuţitele pe masă. Vanghelie se simte urmărit de paparazzii lui Ghiţă: „Bă, îl arestăm pe Ghiţă, f... morţii în gură cu Ponta al vostru”
de Cristian ANDREI



PSD stă pe un butoi cu pulbere, iar acest lucru e demonstrat de ultima ieşire publică a lui Marian Vanghelie, care, enervat că a fost urmărit de paparazzi, a început să-i înjure pe aceştia, crezând că sunt puşi pe urmele sale de tandemul Sebastian Ghiţă - Victor Ponta. Marian Vanghelie este cunoscut în partid drept un vicepreşedinte din gruparea antiPonta, fiind de notorietatea secvenţa de la Congresul din 2005, când Vanghelie alerga prin Sala Palatului să-l bată pe Victor Ponta. De asemenea, între Sebastian Ghiţă, un apropiat al premierului, şi Marian Vanghelie au avut loc mai multe discuţii contondente. Ghiţă a fost acuzat în luna mai de vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă că l-a amenintat cu moartea la telefon. Deputatul PSD se află acum în prima linie a celor care au cerut suspendarea din PSD a lui Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova din cauza discuţiilor purtate despre perioada "post-Ponta".

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ