Kelemen Hunor: Este cea mai PARALIZATĂ campanie din ultimii 10-15 ani

| 22 oct, 2014

Preşedintele Uniunii Democrate Maghiare din România (UDMR), Kelemen Hunor, apreciază că actuala campanie pentru alegerile prezidenţiale este cea mai "parazitată" din ultimii 10-15 ani de subiecte care n-au nicio legătură cu viitorul României.

"Această campanie a fost poate, din ultimii 10-15 ani, campania cea mai parazitată de subiecte care n-au nicio legătură cu viitorul României. Au legătură cu anumite chestiuni, sigur, importante din societate, dar n-au nicio legătură cu viitorul României. Din păcate, cel puţin până la această oră, campania a fost parazitată", a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, miercuri, la Zalău, Kelemen Hunor.

Liderul UDMR a precizat că alegătorii ar trebui să ştie ce vor să facă cei care candidează pentru funcţia de preşedinte al României, pentru că viziunea preşedintelui influenţează puternic societatea.

"Eu am spus că, din păcate, nu prea se vorbeşte de proiecte de ţară, de ceea ce vor să facă preşedinţii. Eu ştiu, preşedintele nu poate construi poduri şi nu asfaltează străzi, nu construieşte fabrici, dar viziunea preşedintelui lasă o amprentă uriaşă pe mentalitatea societăţii, cum gândesc oamenii, ce văd oamenii şi, bineînţeles, influenţează într-o oarecare măsură direcţia guvernelor care sunt în funcţiune sub mandatul preşedintelui, cu toate că nu are un rol primordial în conducerea executivului. De aceea e foarte important să ştie oamenii ce vor să facă cei care candidează şi cei care au şansa de a câştiga preşedinţia", a conchis Kelemen Hunor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ