Codrin Ştefănescu: Băsescu candidează pentru al treilea mandat prin Iohannis, Macovei, Udrea şi Zsolt

| 23 oct, 2014

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, afirmă că preşedintele în funcţie, Traian Băsescu, candidează în alegerile prezidenţiale din noiembrie pentru un 'al treilea mandat'.

Potrivit acestuia, Traian Băsescu este susţinut în demersul său de către o 'coaliţie de reprezentanţi', antrenaţi în campania electorală - Klaus Iohannis (ACL), Monica Macovei (independent), Elena Udrea (PMP) şi Szilagyi Zsolt (PPMT).

'În realitate, Traian Băsescu candidează pentru al treilea mandat. Cum? Prin prin reprezentanţii săi, adică, prin Klaus Iohannis, Monica Macovei, Elena Udrea sau Szilagyi Zsolt', susţine social-democratul într-un comunicat de presă al PSD.

Codrin Ştefănescu îşi argumentează afirmaţia astfel: 'Pentru cine nu înţelege, ofer o explicaţie simplă. Cei amintiţi sunt doar pioni aşezaţi pe tabla de joc a politicii româneşti de mânuţa deloc gingaşă a lui Traian Băsescu. Iohannis este omul cu care s-a întâlnit pe ascuns, şi nu doar o singură dată, atunci când primarul din Sibiu a fost la Vila Lac şi a fost deconspirat de presă. Despre Macovei ştim că este reprezentantul cel mai agresiv al băsismului şi creatoarea instrumentelor cu care Băsescu şi-a atacat adversarii. Elena Udrea este cea care se declară urmaş oficial al lui Traian Băsescu. Candidatul PPMT, Szilagyi Zsolt, este unul dintre amicii de şpriţ ai preşedintelui când merge în Harghita şi Covasna, aşa cum sunt şi Viktor Orban sau diverşi indivizi din zona Jobbik'.

În opinia secretarului general adjunct al PSD, românii au de ales în ziua votului între candidatul Victor Ponta şi 'unul dintre candidaţii aruncaţi pe piaţă de Traian Băsescu'.

'Vedem, deci, că Traian Băsescu candidează printr-o coaliţie de reprezentanţi şi, în aceste condiţii, totul devine foarte simplu în ceea priveşte opţiunile electoratului. Pe 2 noiembrie, românii trebuie să aleagă între Victor Ponta, adversarul declarat al băsismului, abuzului şi corupţiei generalizate ale acestui regim, sau unul dintre candidaţii aruncaţi pe piaţă de Traian Băsescu, în planul lui diabolic de a-şi menţine puterea şi de a scăpa nepedepsit pentru toate lucrurile îngrozitoare pe care le-a patronat în cei zece ani de mandat', consideră Ştefănescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 oct, 2014
ion
Cine dracu poate sa asculte pe JEGUL ASTA ORDINAR,CODRIN STEFANESCU????? Bleah! Scarba MAXIMA!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ