Teodor Atanasiu: LOVITURA dată PSD de DNA e atât de puternică, încât au început bătăliile interne

| 24 oct, 2014

Prim-vicepreşedintele ACL Teodor Atanasiu, senator liberal de Alba, a spus, vineri, într-o conferinţă de presă, la Alba Iulia, că 'efectul vizibil' al acţiunii DNA-ului din ultimele zile prin care lideri social-democraţi au fost puşi sub acuzare în dosarul retrocedărilor este scoaterea la iveală a bătăliilor interne din interiorul PSD-ului.

Inculparea unor lideri social-democraţi în cel mai mediatizat dosar al DNA-ului din ultimele zile reprezintă, în opinia lui Teodor Atanasiu, 'o lovitură foarte puternică dată PSD-ului, atât de puternică încât au început bătăliile interne'.

Prim-vicepreşedintele ACL a opinat că aceste bătălii erau foarte bine mascate până acum. 'Nu s-a mai abţinut domnul Dragnea să-şi arate tandemul cu Ghiţă în lupta internă când a auzit că Hrebenciuc e în tandem cu Şova. Adică au început să apară pe faţă bătăliile interne care erau foarte bine mascate până acum în interiorul PSD-ului. Ăsta este efectul vizibil. Efectul mai puţin vizibil sper să fie pierderea de popularitate a unui partid în care socrul premierului vinde sute de mii de hectare, pardon, fură sute de mii de hectare de la statul român. Şi noi să ne aşteptăm că ce naşte din pisică nu mănâncă şoareci?', a afirmat Teodor Atanasiu.

Tag-uri: ACL, DNA, psd, Teodor Atanasiu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ