ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Tăriceanu crede că Iohannis riscă să devină candidatul care dispare peste noapte

| 23 oct, 2014

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, candidat independent la alegerile prezidenţiale, susţinut de Partidul Liberal Reformator (PLR), a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că prezidenţiabilul Alianţei Creştin Liberale (ACL), Klaus Iohannis, riscă să devină 'candidatul care dispare peste noapte', din cauza dosarului său de incompatibilitate.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. 'Am toate premisele să intru în turul doi, pentru că domnul Iohannis are câteva probleme care nu pot fi surmontate. În primul rând este impostura în care se află, de aşa-zis liberal şi de om de dreapta. Dânsul nu e nici liberal, nici om de dreapta. (...) Dânsul, orice funcţie i se oferă pentru parvenirea pe scara socială şi politică, e binevenită. Din punctul de vedere al moralei politice, postura în care se află, ştiind că are un dosar de incompatibilitate la Agenţia Naţională de Integritate (ANI), riscă să îl facă candidatul care dispare peste noapte, se evaporă într-o noapte, şi lucrul acesta creează o problemă majoră şi partidului care îl susţine, dar şi alegătorilor. Cred că ar fi fost corect din partea lui să spună foarte clar, de la început: nu pot să particip la alegeri sau nu pot să fiu candidat din acest motiv', a afirmat Tăriceanu.

Liderul PLR este convins că şi 'gafele' pe care le face Iohannis prin declaraţiile sale publice îl vor face pe candidatul Alianţei Creştin Liberale la prezidenţiale să piardă în faţa sa. 

'Lucrurile acestea atârnă greu şi, aşa cum văd, nu are şanse în momentul de faţă să se declare deja trecut în turul doi. Mai sunt zece zile de campanie, care contează, iar gafele pe care le face zi de zi probabil că îl vor duce în postura să piardă această cursă în faţa mea', a mai spus Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a efectuat, joi, o vizită în judeţul Bistriţa-Năsăud, ocazie cu care s-a întâlnit cu susţinătorii săi din municipiul Bistriţa şi comunele Romuli şi Sânmihaiu de Câmpie, printre cei care l-au însoţit numărându-se foştii miniştri liberali Daniel Chiţoiu şi Radu Stroe. 

Tăriceanu a fost aşteptat la Bistriţa de prefectul Ioan Ţintean, fost liberal, preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan (PSD), dar şi de vicepreşedintele CJ Dorin Popescu şi de cei 9 primari care au plecat din PNL la PLR.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ