Hurezeanu o compară pe Gabriela Firea cu MUSSOLINI

| 24 oct, 2014

Emil Hurezeanu a comentat declaraţiile politice ale Gabrielei Firea, de joi, despre Klaus Iohannis. Purtătorul de cuvânt al PSD l-a acuzat pe candidatul ACL de trafic internaţional de copii.

„Ziariştii, când intră în politică, importă metodele, devin foarte periculoşi. Mussolini a fost un mare ziarist, socializant, populist la început şi a devenit un duce. Putem să-l credem pe domnul Iohannis, trebuie să vină copiii din Canada. Este destul de depărtată povestea domniei sale de poveştile din presă. A avut patru mandate de primar. De ce nu s-au produs scandalurile atunci? El a fost doar însoţitorul soţiei sale, care era traducătoare. Ce le-a făcut? Le-a supt sângele? Cineva trebuie să producă dovezi. Dacă nu apar dovezi, ele reprezintă conducta de răutăţi ale campaniei electorale. Dacă nu există versiuni convingătoare, avem de a face cu maculatură electorală”, a spus Emil Hurezeanu la digi24.ro.

Senatoarea Gabriela Firea, a declarat joi că dorește să ridice niște semne de întrebare referitoare la implicarea familiei Iohannisîn traficul cu copii, citând în acest sens informații adunate din presă.

Citeşte şi: Firea LOVEŞTE din nou în Klaus Iohannis: S-a îmbogăţit din traficul de copii

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 oct, 2014
tyrex
Bai idiotule, bai cretinule tu ti-ai gasit sa faci morala la altii tu cel mai mare manacator de kakat de la Europa Libera post decembrista , limbist si pupinkurist de vaza al gastii mafiote basiste? Bai tampitule daca vrei sa stii acest nemernic de sas e implicat in cca 52 de adoptii ilegale facute in America si Canada culmea toate din jdt Sibiu (stranie concidenta) si daca nu ai aflat inca justitia din cele doua tari deja au deschis dosare de uramarire penala pentru ca 35 din copii listati la adoptie nu se mai gasesc. Atunci cum mai inadraznesti tu bai gunoi uman, vierme de latrina sa vii sa sustii aici un golan kriminal si un mincinos notoriu? Chiar nu mai ai nici un pic de bun simt, de rusine? Dispari drakului potaie dute si schelalaie la usa lui ala care in curind va lua locul lui Becali. Huo nesimtitule pleaca in mata la tine acasa ca esti la fel de borfas si mafiot ca tot neamul tau.
26 oct, 2014
Gusty
-continuare-
........shi încã nu l'o întrebat nimeni "DE CE"...........dar urmeazã shi întrebarea, shi JUDECATA.............vai de el shi de "gashca" lui...........ATENTIE pentru cei care se prefac a nu pricepe.........
26 oct, 2014
Gusty
........shi încã nu l'o întrebat nimeni "DE CE"..............dar urmeazã shi întrebarea , shi JUDECATA............vai de el shi de "gashca " lui.............ATENTIE pentru cei care se fac a nu pricepe.........
26 oct, 2014
Gusty
.....s-a "trezit" huhurezu 'hurezeanu shi a scos o cufurealã de aberatzii pe bot.........cufurezu' hurezanu a uitat cine este tocmai el........shi linge excrementele "familiei" naziste de traficantzi de organe de copii , cu numele iohannis...........klaus "GHINION"iohannis...........idiotu' ãsta de cufurezu'hurezeanu chiar îshi "închipuie" cã ROMÂNII au dispãrut din ROMÂNIA.......shi cã ROMÂNIA este a fascishtilor, a nazishtilor, a cufurezilor, a gãozarilor.....shi Bulã este mai inteligent decât nemtzoteiu'.......sasu' îi jugãñit shi sus, shi jos........adicã e castrat chimic shi la creier, shi la outze.........d'aia e stãrpãlãu nemtzoteiu'.........ñici dracu' cu puii lui nu puñe shtampila pe numele lui la votare..........ãsta-i sãrac cu duhu' de la fãtare........l'o avortat mã'sa înaite de termen shi n'o apucat sã-l prindã de picioare...........cu bañii de pe traficul de organe de copii ROMÂNI din ROMÂNIA shi-a cumpãrat fascistu' casele.......dar cufurezu'hurezeanu se screme de l'o trecut toate cele în nãdragi, doar, doar îl scoate la mal pe nemtzotei...........n'are ñici o shansã.........klohannis se afundã mai tare în rahat.........n'ai ce-i face, dacã-i place..."mirosu"............ba mai are shi-o moacã de gardian nazist de la lagãrele cu jidani de la Aushwitz, ca-n filmele de groazã........dacã apare la televizor se sperie copiii cei mici shi încep a plânge, mãmicile lor întzarcã înainte de vreme, iar gravidele leapãdã, adicã pierd sarcina............iar gushteru' swaitzer nemtzotei vrea la "cotroceñi"......dar cufurezu'hurezeanu n'o socotit câte zile mai sunt pânã la votare nici cã sasu' vrea nu vrea, ca de "ghihion" sã-l iea cufurezu' hurezeanu, va mai face o duzinã de gafe,...nu-l duce bibilica...dar a sfidat shi a jignit ROMÂNIA shi ROMÂNII ca nimeni altul, a batjocorit ARMATA ROMÂNÃ, BISERICA ROMÂNÃ, SCOALA ROMÂNEASCã.......shi încã nu l' înt
26 oct, 2014
tyrex
Absolut corect numai un iresponsabil ar putea vota cu nemernicul asta care a jignit tara si pe romani mai rau decit bozgorii UDMR-isti. Acum viermele asta de sasalau a impins aproape un milion d e euro s-o aduca pe Merkel in tara inainte de alegeri sa-l sustina. Vedeaisi pe amindoi in mare cu un bolovan de gat.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ