Ce lipsește din CV-ul lui Iohannis: șofer pentru străinii care voiau copii din România

| 24 oct, 2014

Problemele din trecut l-au ajuns din urmă pe Klaus Iohannis. Senatoarea PSD Gabriela Firea i-a cerut prezidențiabilului ACL să lămurească implicarea sa în traficul internațional de copii de la începutul anilor '90, în contextul în care primarul Sibiului a admis în mai multe rânduri implicarea sa în astfel de adopții.

Până acum, Klaus Iohannis a menționat de fiecare dată că rolul său s-a limitat la acela de șofer și de traducător.

“Dacă tot a cunoscut, din postura activităţii de şofer sau traducător pentru familiile venite în România pentru adopţii, cazuri de copii aflaţi într-o stare precară, de ce nu a acţionat într-un sens care să fi făcut astăzi subiectul respectiv unul stins? Este una dintre întrebările la care domnul Iohannis nu are răspuns. Nu îi solicit eu să răspundă, eu doar ridic un semn de întrebare, pentru că vorbim despre un răspuns pe care cetăţenii acestei ţări au dreptul să îl afle”, a arătat Gabriela Firea într-o conferinţă de presă.

Totodată, senatorul PSD a prezentat istoria cazului Iliuț, petrecut în anul 1990, atunci când familia Iohannis a intermediat o adopție suspectă pentru o familie de canadieni. Doi ani mai târziu de la acel incident, familia Iohannis a achiziționat o casă în Sibiu pentru care au achitat suma de 75.000 de marci.

Domnul Iohannis trebuie să spună ce s-a întâmplat de fapt în 1990 cu cei trei copii ai familiei Iliuţ şi poate va spune şi în ce a constat remuneraţia domniei sale pentru serviciile sale! Din CV-ul său de posibil preşedinte al României ar fi păcat să lipsească această calificare, şofer al familiilor de străini venite în România după copii de adoptat”, a mai spus Gabriela Firea.

Citeşte şi: Firea LOVEŞTE din nou în Klaus Iohannis: S-a îmbogăţit din traficul de copii

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ