Ce declară Viorel Hrebenciuc despre reținerea sa

| 28 oct, 2014

Viorel Hrebenciuc a ajuns marti dimineata, la DNA, in jurul orei 10:15, fiind chemat pentru audieri in dosarul retrocedarilor ilegale. El a declarat ca nu se simte tradat de colegii din PSD.

Intrebat daca este pregatit in cazul unei retineri, Viorel Hrebenciuc a admis aceasta posibilitate.

"Sunt pregatit. Peste 2-3 zile o sa radeti de el (de dosar, n.r.). De ani de zile frica a domnit in Romania, nimeni nu semneaza o hartie, toata lumea are o spaima celebra de acum. Nu am niciun motiv sa nu ma prezint cu inima deschisa la DNA, de altfel nici DNA nu este o sperietoare pentru cei care nu au gresit prea mult", a declarat Viorel Hrebenciuc.

"In niciun caz partidul nu m-a tradat, cum nici eu nu l-am tradat niciodata", a mai spus fostul deputat PSD, intrebat daca e dezamagit de gestul colegilor care au asigurat cvorumul in sedinta de luni.

Camera Deputatilor a luat act, luni, de demisia deputatului PSD Viorel Hrebenciuc, iar apoi decizia a fost publicata in Monitorul Oficial.

In data de 17 octombrie, procurorii anticoruptie au cerut Camerei Deputatilor sa isi dea avizul pentru arestarea preventiva a deputatilor PSD Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam. Cei doi sunt urmariti penal intr-un dosar in care zeci de mii de hectare de padure au fost retrocedate ilegal.

Viorel Hrebenciuc este acuzat de savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de influenta si instigare la folosire a influentei de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, mentioneaza procurorii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ