Atacul unui pedelist la adresa candidatului PSD: Victor Ponta fuge de bătălia politică

| 27 oct, 2014

Liderul grupului parlamentar PDL din Camera Deputaţilor, Tinel Gheorghe, a afirmat luni că premierul Victor Ponta fuge de bătălia politică şi refuză să participe la dezbateri electorale.

'Victor Ponta fuge de bătălia politică, are impresia că dacă se află în fruntea unuia din cele mai mari partide politice din România acest lucru îi asigură sau îi garantează obligatoriu câştigarea alegerilor pentru cea mai înaltă funcţie în stat. Este, din punctul meu de vedere, dovada unei laşităţi politice neîntâlnite până acum în România post-decembristă, ca tu, candidat cotat cu cele mai mari şanse, pentru că sondajele îl dau cu cele mai mari şanse, să fugi de o dezbatere electorală', a afirmat luni Tinel Gheorghe la o conferinţă de presă comună cu liderul Grupului parlamentar liberal din Camera Deputaţilor, George Scutaru.

'Iată o dovadă a laşităţii domnului Ponta. Ce să spună, că nu poate, că e răguşit, că nu poate să vorbească. E stilul lui, a fugit de Victoria Nuland, acum fuge de Iohannis', a afirmat George Scutaru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ