Gafele lui Iohannis, contagioase pentru liderii ACL

| 27 oct, 2014

În Timișoara, la mitingul organizat de ACL pentru susţinerea candidatului la preşedinţie, “ghinionul” lui Klaus Iohannis s-a răspândit în rândul liderilor PDL, care au gafat rând pe rând pe scena din Banat.

Deși gurile rele spun că nu s-au adunat mai mult de câteva mii de oameni în fața scenei din Timișoara, organizatorii spun că ar reușit să aducă aproximativ 10.000 de susținători ai lui Iohannis din județele limitrofe Timișului.

Câți or fi fost, susținătorii lui Iohannis au avut de ce să se amuze. După ce Vasile Blaga a spus că 12 candidați la președinție sunt în plus, MRU a dat cu bâta în baltă spunând „Moldova merge în direcţia dreaptă. Dacă Moldova votează Iohannis, voi ce faceţi?”, uitând de simplul fapt că bănățenii nu au nici un fel de părere bună despre moldoveni.

Un alt comentariu interesant, rostit cu patos de pe scena de la Timișoara, aparține nimeni altuia decât lui Gheorghe Falcă, finul preferat al lui Traian Băsescu, care l-a făcut pe Iohannis... „omul ceas”! - Klaus Iohannis este omul-ceas. (...) Dumnezeu să-l binecuvinteze pe Klaus Iohannis!

Citeşte şi: O nouă sfidare. Iohannis nu a fost șoferul cumpărătorilor de copii, ci șoferul traducătorarei

Mircea Moloț, președintele Consiliului Județean Hunedoare s-a lăsat dus de val în perorațiile electorale și a scăpat un porumbel de toată frumusețea: „Ce spune un teleormănean când vede Sibiul? Fă, Doino, eu în România nu mă mai întorc.”

Bineînțeles, din multitudinea de declarații forțate și de extindere a sensului multor cuvinte ale Limbii Române nu putea să lipsească și o gafă semnată de Klaus Ghinion Iohannis. Candidatul uită că nu e frumos să vorbești de funie în casa spânzuratului și declară că va elimina cuvântul baron local din vocabularul politic, în ciuda faptului că în spatele său pe scenă ședeau bine câțiva baroni locali de marcă ai ACL: Falcă, Robu, Moloț, fiind doar câțiva dintre aceștia. În timpul în care Iohannis spunea la Timișoara:  “Vreau să fac o promisiune publică. În timpul mandatului meu va dispărea din vocabularul politic noţiunea de baron local” , la Brașov Aristotel Căncescu, președintele PNL al Consiliului Județean Brașov era arestat pentru 30 de zile pentru fapte de corupție. Ironic nu?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ