Victor Ponta: Mi se pare PERICULOS că Iohannis cere votul ardelenilor împotriva moldovenilor şi oltenilor

| 27 oct, 2014

Liderul PSD, Victor Ponta, candidat la alegerile pentru Preşedinţia României, a declarat, duminică seară, că i se pare periculos la discursul echipei de campanie a contracandidatului său de la ACL, Klaus Iohannis, că se cere ardelenilor să voteze împotriva românilor din celelalte provincii ale ţării.

'Dacă e ceva ce mi se pare foarte periculos în discursul echipei de campanie al domnului Iohannis, l-am văzut în acest weekend, a zis 'noi, ardelenii, trebuie să votăm împotriva moldovenilor şi a oltenilor şi a bucureştenilor'. Or mi se pare o mare inconştienţă în această perioadă dificilă - ne-a ajutat Dumnezeu şi nu s-a întâmplat nimic în Scoţia - să vină cineva să zică 'vreau să fiu preşedintele României ca să fiu preşedintele ardelenilor contra moldovenilor şi oltenilor'', a spus Victor Ponta.

Acesta a subliniat că dacă în urmă cu 100 de ani au murit români pentru ca cele trei provincii să se unească, nu este normal ca acum să vină cineva cu un asemenea discurs. 'Eu vreau să fiu şi preşedintele ardelenilor, pentru că dacă acum 100 de ani oamenii au murit ca să avem din nou Transilvania, dacă la Carei acum 70 de ani au murit mulţi alţi români ca să avem ţara întreagă, eu nu vreau ca după 70 de ani să vină cineva şi să zică 'ne luptăm noi cei din Ardeal cu ceilalţi'. Eu vreau să fim împreună şi asta se poate face prin infrastructură şi dezvoltare economică', a mai spus premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ