Teodor Meleşcanu despre Justiţiei: O căpuşare care nu permite candidaţilor să îşi prezinte programele

| 26 oct, 2014

Candidatul independent la alegerile prezidenţiale Teodor Meleşcanu a declarat, duminică, la Vălenii de Munte, că acţiunile vizibile ale justiţiei din perioada campaniei electorale nu au permis candidaţilor să îşi prezinte programele.

"Ca unul din elementele de campanie, împreună cu alte teme parazitare, care de fapt nu au permis candidaţilor să îşi prezinte programele. (...) Mi se pare şi mie că se abate de fapt atenţia de la prezentarea programului. Această parazitare, sau căpuşare, cum vreţi să îi spuneţi, nu permite candidaţilor să îşi prezinte programele', a spus Meleşcanu, întrebat cum comentează prezenţa vizibilă a justiţiei în această campanie.

În ceea ce priveşte sondajele de opinie date publicităţii, acesta a arătat că ele sunt făcute mai degrabă pentru a influenţa votul.

Citeşte şi:  Sondaj CSCI: Victor Ponta este favorit pentru Preşedinţia României

'Sondajele de opinie în această perioadă sunt mai degrabă făcute pentru influenţarea voturilor, decât o imagine reală a ceea ce există. Adevăratul sondaj va fi la vot, mai sunt câteva zile, toată lumea va vedea atunci care va fi realitatea', a spus Meleşcanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ