Traian Băsescu: Dosarul lui Iohannis trebuia judecat înainte de candidatura la prezidenţiale

| 26 oct, 2014

Traian Băsescu a declarat că procesul lui Klaus Iohannis cu ANI privind incompatibilitatea, trebuia judecat înainte ca acesta să-şi depună candidatura la preşedinţie din partea ACL

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. "Dosarul lui Iohannis se afla la ICCJ din 2013. În cazul în care ICCJ decide că Iohannis a fost incompatibil, acesta trebuie să abandoneze mandatul imediat", a spus Traian Băsescu.

În opinia şefului statului: "nici Victor Ponta, nici Klaus Iohannis nu sunt oameni care ca garanteze progresul României".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat duminică faptul că Elena Udrea, candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP) în alegerile prezidenţiale "are şansa ei" şi că este "cel mai onest" dintre cei înscrişi în cursa electorală.

"Ea are şansa ei, nici mai mare, nici mai mică decât alaltăieri. (...) Apropo de frământările legate de doamna Udrea, este că are o şansă şi, în orice caz, este cel mai onest candidat dintre cei care au vocaţia să devină preşedintele României", a spus preşedintele în funcţie.

Citeşte şi: Elena Udrea a ieşit la restaurant cu Traian Băsescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ