Elena Udrea a ieşit la restaurant cu Traian Băsescu

| 26 oct, 2014

Elena Udrea, Traian Băsescu şi Emil Boc s-au adunat pentru a pune ţara la cale la o berărie din centrul Capitalei.


Şeful statului, Elena Udrea, Emil Boc şi alţi membri ai PMP au fost prezenţi la "Festivalul de arte martiale", organizat, duminică, in sala de sport a Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti.

După eveniment, aceştia s-au întâlnit într-un cadru mai puţin oficial. Nu este prima dată, în această campanie, când Traian Băsescu şi Elena Udrea mută prima scenă a politicii la berărie.

"Dupa Festivalul de arte martiale, am ajuns in Centrul Vechi, cu echipa de sustinatori", a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 oct, 2014
Larisa
LOCURI DE MUNCA
Cele mai noi locuri de munca!
Seriozitate maxima! Contract legal si incheiat imediat! Au inceput primele plati! Foarte multi oameni lucreaza deja cu noi! Cei care au inceput activitatea sunt foarte multumiti! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar!
Detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email:  [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ