Emil Boc: Guvernul Ponta va renunţa la cota unică şi va introduce noi taxe şi impozite

| 24 oct, 2014

Primarul clujean Emil Boc s-a declarat convins că guvernul PSD va renunţa în 2015 la cota unică şi va introduce noi taxe şi impozite, pentru a acoperi astfel 'banii cheltuiţi cu pomenile electorale ale PSD'.

Aflat la Iaşi la o dezbatere organizată de Fundaţia Mişcarea Populară, fostul premier democrat-liberal a afirmat că viziunea economică a guvernului Ponta e bazată pe împrumuturi şi consum. Totodată, Emil Boc a criticat faptul că actuala guvernare nu a făcut public bugetul statului pentru anul viitor, deşi acest lucru trebuia făcut de la jumătatea lunii octombrie. 

'Guvernul încearcă să cumpere voturi pe bani publici. Din nefericire, pomenile electorale pot aduce voturi dar pe termen mediu nu aduc locuri de muncă, ci doar şomaj şi probleme sociale. Ce va face în 2015 guvernul Ponta pentru a-şi acoperi angajamentele electorale din acest an? Alături de cele 36 de taxe şi impozite ale PSD din prezent vor fi introduse şi altele. Va fi desfiinţată cota unică, vă pot da asta ca pe o certitudine. Cota unică va deveni istorie, iar mediul de afaceri va fi pus pe butuci', a spus Emil Boc.

La dezbaterea intitulată 'Modernizarea statului. Investiţii şi locuri de muncă' a fost prezent şi preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Cristian Diaconescu, precum şi lideri locali ai PMP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 oct, 2014
miha
INFORMATII
Ai nevoie de bani?Iti propun un job usor-3 ore pe zi lucrand de acasa de la calculatorul conectat la internet,poti castiga cel putin 300 dolari pe luna.Nu este o farsa este o oferta foarte serioasa.Nu este nici mlm,nici joc pyramidal.Daca vrei sa afllii mai multe detalii trimite”info” la adresa [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ