Alegeri PREZIDENŢIALE Ponta: Nu cred că DNA se implică în campania electorală de acum, s-a implicat în 2012

| 24 oct, 2014

Victor Ponta, candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC la funcţia supremă în stat, a declarat că nu consideră că Direcţia Naţională Anticorupţie se implică în campania electorală deşi staff-ul contracandidatului său, Klaus Iohannis aşteaptă, în opinia sa în mod greşit, ca DNA să câştige alegerile pentru ACL.

"Eu nu cred că DNA se implică în campania electorală. Cred că s-a implicat conducerea din 2012 în campania electorală din 2012 când fugărea ţăranii şi-i punea să jure cu mâna pe capotă şi rezultatul, atunci în 2012, a fost că de la 50% cât avea USL-ul în sondaje, la vot am luat 60%. (..) E vorba de faptul că în special staff-ul domnului Iohannis- nu-l bănuiesc pe dânsul de gândiri foarte elaborate- ci staff-ul domniei sale format din cei de la PDL spune aşa: 'domnule, n-avem ce să facem cu Iohannis, l-am plimbat prin ţară, n-a ieşit nimic. Când l-am mai scos la televizor a ieşit cu ghinionul, a ieşit cu politrucul şi atunci hai să aşteptăm, haide că poate DNA-ul prin ceea ce face ne câştigă alegerile'. Eu cred că nu va fi aşa. Eu cred că oamenii vor vota pentru Ponta sau pentru Iohannis sau pentru Udrea sau pentru Tăriceanu sau pentru Meleşcanu. Cred că e un calcul greşit', a spus Ponta la B1TV.

Citeşte şi: Cristian Pârvulescu, despre ancheta procurorilor în cazul membrilor PSD: Au făcut-o ca la manualul de campanie

Întrebat dacă sunt instituţii 'jucătoare' în această campanie precum DNA sau Înalta Curte, premierul a replicat: 'Eu nu pot să spun aşa ceva. Pentru că sunt prim- ministru, vreau să fiu preşedinte, am tocmai obligaţia de a apăra aceste instituţii ale statului. Altfel care ar fi diferenţa între mine şi domnul Băsescu care acum e supărat pe servicii şi pe justiţie, sau care ar fi diferenţa între mine şi domnul Iohannis care fuge de Înalta Curte,(..) trage până în ultima zi, zice că nu a primit adrese şi speră că se va judeca cazul domniei sale după 16 noiembrie.

Prim ministrul a negat din nou că ar fi ţinta cuiva. 'Toată lumea mă sprijină chiar şi domnul Iohannis prin gafele pe care le cam face mă sprijină', a adăugat şeful Guvernului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ