Victor Ponta: Particip la orice dezbatere la care sunt toţi cei 14 candidaţi, voi comunica şi IPPVictor

| 24 oct, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat vineri că este dispus să participe înaintea primului tur de scrutin la o dezbatere la care să fie prezenţi toţi cei 14 candidaţi, precizând ca va comunica acest lucru şi Institutului pentru Politici Publice care l-a invitat la o confruntare alături de primii şase candidaţi la prezidenţiale, aşa cum sunt clasaţi în sondajele de opinie.

'Particip la orice dezbatere la care sunt toţi cei 14 candidaţi din două motive de bun simţ. Unu: că nu ştie nimeni cine sunt primii şase. Avem nişte sondaje, unele le recunoaştem, altele nu. Sondajul nu este un element obiectiv. În al doilea rând, pe mine mă interesează în turul doi să încerc să fiu preşedinte şi pentru alegătorii domnului Diaconescu şi pentru alegătorii doamnei Udrea şi pentru alegătorii domnului Hunor Kelemen că, dacă vreau să fiu preşedinte, nu vreau să fiu preşedinte doar pentru cei 50 şi ceva la sută care eventual mă vor vota. Spre deosebire de Traian Băsescu, nu vreau să fiu un preşedinte care dezbină', a spus Ponta la B1 Tv. 

Prim ministrul a susţinut că a lansat deja invitaţia pentru cel cu care se va confrunta în turul al doilea, de a avea patru dezbateri.

'Ideea cu patru dezbateri e de la cele patru teme principale care aparţin preşedintelui şi de la cele patru televiziuni de ştiri care ar putea să le organizeze - B1, Antena 3, RTV şi Realitatea', a precizat Ponta, adăugând că cele patru teme de dezbatere se referă la politica externă, securitatea naţională, economia şi sistemul constituţional.

Institutul pentru Politici Publice (IPP) precizează că Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, este singurul până în acest moment care nu a oferit un răspuns propunerii de a participa miercuri la dezbaterea electorală cu primii şase candidaţi. 

'Victor Ponta, candidatul Alianţei PSD - UNPR - PC la Preşedinţia României, este singurul care nu a răspuns până în acest moment propunerii IPP de a participa la dezbaterea electorală cu primii şase candidaţi, prevăzută a se organiza miercuri. Le mulţumim tuturor celorlalţi candidaţi: Klaus Iohannis, Călin Popescu Tăriceanu, Monica Macovei, Teodor Meleşcanu şi Elena Udrea care au răspuns invitaţiei IPP, sub rezerva participării tuturor candidaţilor vizaţi de formatul dezbaterii propuse de IPP', se arată într-un comunicat de presă al IPP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 oct, 2014
miha
INFORMATII
Ai nevoie de bani?Iti propun un job usor-3 ore pe zi lucrand de acasa de la calculatorul conectat la internet,poti castiga cel putin 300 dolari pe luna.Nu este o farsa este o oferta foarte serioasa.Nu este nici mlm,nici joc pyramidal.Daca vrei sa afllii mai multe detalii trimite”info” la adresa [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ