Victor Ponta despre disputele din PSD: I-am certat puţin,acum toată lumea munceşte la campanie

| 24 oct, 2014

Premierul Victor Ponta, candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, a declarat, vineri seară, la postul B1Tv, că în urma discuţiilor apărute între unii lideri ai PSD, în calitate de preşedinte al partidului i-a certat puţin pe cei în cauză şi acum cu toţii muncesc pentru campania sa electorală.

'Eu sunt recunoscător celor de la DNA că nu au publicat stenogramele din 2010. Eu, să ştiţi, am negociat, am vorbit cu toată lumea, cu toţi preşedinţii de organizaţii, cu toţi primarii noştri. Altfel cum puteam să câştig funcţia de preşedinte. Deci, dacă ar da stenogramele, bănuiesc că le au (...) ce am vorbit cu toţi participanţii la Congres, dacă ar publica cei de la DNA stenograma v-aţi îngrozi să vedeţi cum i-am rugat pe fiecare şi le-am spus: vă rog să mă sprijiniţi pentru funcţia de preşedinte', a declarat Victor Ponta întrebat dacă dosarele în care sunt implicaţi Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova, şi discuţiile surprinse în interceptările DNA între cei doi despre viitorul şefiei partidului, nu reprezintă un punct slab pentru candidatul PSD.

Candidatul PSD-UNPR-PC a spus despre ieşirea nervoasă a lui Marian Vanghelie la adresa lui Sebastian Ghiţă şi a sa: 'I-am certat puţin şi acuma toată lumea munceşte la campanie'. 'Şi Marian Vanghelie şi Liviu Dragnea, e chiar şeful campaniei, el munceşte cel mai mult, şi sunt mai mulţi. Sebastian Ghiţă şi Dan Şova', a declarat Ponta.

Liderul social-democraţilor a spus că supărarea lui Marian Vanghelie ţine de un conflict personal pe care acesta l-ar avea cu Sebastian Ghiţă. 'Are un conflict personal cu domnul Ghiţă care nu are nicio legătură nici cu partidul, nici cu politica. Şi i-am spus, ştiţi, ca la fotbal, când se îmbrâncesc doi, un arbitru corect dă cartonaş roşu la amândoi', a spus Ponta. Liderul social-democraţilor a spus că Vanghelie nu are niciun conflict cu el, întrebat în acest sens.

Despre faptul că Dan Şova nu mai deţine funcţii în PSD, Ponta a spus: 'El mi-a spus că nu mai vrea să fie purtător de cuvânt şi vicepreşedinte pentru că devenise o ţintă în campania electorală'. 'O ţintă a adversarilor politici. Eu nu vorbesc de instituţii publice. Eu vorbesc de adversarii politici. Şi pentru noi este o ţintă politică şi o folosim tot timpul, faptul că lângă domnul Iohannis stă Blaga, stă Falcă, stă Flutur, stă Anastase, Videanu. Normal că folosim, în sensul acesta', a declarat liderul social-democraţilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ