Alegeri prezidenţiale 2014. Victor Ponta: Ţinta noastră pentru primul tur al prezidenţialelor este 37,5%

| 24 oct, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Victor Ponta a declarat vineri seara că ţinta PSD la primul tur al prezidenţialelor este 37,5%, scorul pe care partidul l-a luat la europarlamentare.

"În primul tur al alegerilor prezidenţiale ţinta noastră este potenţialul Alianţei (PSD-UNPR-PC- n.r.) şi anume 37,5, cât am luat la europarlamentare în urmă cu câteva luni. Că va fi mai mult, e bine. Că va fi mai puţin, nu e bine', a spus Ponta la B1 Tv.

Citeşte şi: SONDAJ CSCI: Bucureştenii votează cu VICTOR PONTA

Victor Ponta  a adăugat că pentru al doilea tur de scrutin se bazează pe voturile tuturor celor 12 candidaţi care nu intră în această etapă a alegerilor.

Citeşte şi: Sondaj – atacurile nu se prind de Ponta. Victorie clară în fața lui Iohannis

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegerile, Victor Ponta ar câștiga în primul tur 41 % din intențiile de vot, potrivit unui sondaj IRES.Pe locul al doilea se clasează candidatul ACL, Klaus Iohannis, cu 29 de procente. Pe locul trei, la mare distanță de primii doi clasați, se situează la egalitate Elena Udrea și Călin Popescu Tăriceanu, cu câte 8%.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 oct, 2014
Ion
Locuri de munca noi!
Oferta locuri de munca noi! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim pe loc contract legal si dovada platii! Au fost acordate deja primele castiguri! NU e MLM si nici NU e joc piramidal! Veti castiga 300 dolari lunar, cu o munca de 3 ore pe zi, ca operator online! Pentru detalii mai multe, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ