Macovei - mentalitate băsistă în raport cu presa

| 24 oct, 2014

"Nu e bine, domnule moderator!” Mâine, poimâine ajunge doamna europarlamentar să pretindă la Bruxelles, precum în cazul referendumului, că ați fugit cu emisiunea în spate și că România o tratează cu embargou mediatic. Și să ziceți merci, că ați scăpat ușor.

Candidatul Monica Macovei are un orgoliu invers proporțional cu șansele la funcția de șef al statului. Prin urmare nici nu ne-am mirat când a repetat scena de la TVR și în studioul B1TV. Motivul supărării a fost oferit de întreruperile cu publicitate electorală, cu secvența și discursul Elenei Udrea, care participa la un eveniment dedicat susținerii brandurilor românești.

Că întreruperea a fost de doar zece minute, cum pretinde moderatorul sau a avut până la 30 de minute, cum a resimțit candidatul independent Macovei, nici nu mai contează. A fost o ocazie de a se rățoi la bietul om: "De ce mă invitați aici? Iarăși apelez la solidaritatea femeilor care înțeleg ce înseamnă să fii femeie mai ales în politică. Să mai ai și un blocaj de genul acesta".

Citeşte şi: Elena Udrea:Mi-aş dori să fac un schimb de birouri cu Băsescu - eu să merg la Cotroceni, el să vină şef la PMP

”Genul” care-i prilejuiește europarlamentarului distincții bergsoniene între timp și durată, vine pe fondul certurilor de campanie cu Elena Udrea, fosta colegă din PDL și concurentă la grațiile președintelui Traian Băsescu. Recent, cele două s-au contrat pe tema averii personale și a fondurilor de campanie.

După ce Monica Macovei s-a întrebat oarecum retoric de unde are Elena Udrea bani pentru finanțarea campaniei electorale, președinta popularilor i-a întors replica cu surplus de venin: „Aș intreba-o de unde are dânsa bani de campanie, de unde are bani să meargă prin țară să împânzească țara de bannere?”, a apostrofat-o Udrea pe Macovei.

Udrea a mai detaliat și poziția Monicăi Macovei în topul averilor candidaților la președinție, între cele două fiind o distanță de cinci poziții, după cum a subliniat președinta PMP. Așa se face că pe lângă trăsătura tipică ”elitiștilor” dreptei băsiste, care nu suportă ca cineva care nu le susține ideile să aibă voie sa vorbească în țara asta, Monica Macovei a mai strâns din dinți exact ca Iohannis și pe motivul atingerii aduse averii proprii.

Citeşte şi: Elena Udrea: Am decis să accept invitaţia IPP de a participa la o dezbatere între candidaţi

Moderatorul a rugat-o pe Macovei să nu se enerveze pentru că-și pierde timpul alocat în emisiune, dar nu a reușit să îndulcească acritura, dovadă precizările ulterioare în care cei doi s-au contrazis pe tema celor "30 de minute" de întrerupere care nu au fost decât zece. La final, Monica Macovei a dorit să facă precizări, moderatorul i-a replicat "în zece secunde", la care i s-a replicat de sus: "Zece minute, cât timp am fost întreruptă".

Parafrazând, nu putem decât să adăugăm: ”Nu e bine, domnule moderator!” Mâine, poimâine ajunge doamna europarlamentar să pretindă la Bruxelles, precum în cazul referendumului, că ați fugit cu emisiunea în spate și că România o tratează cu embargou mediatic. Și să ziceți merci, că ați scăpat ușor. Ce se întâmpla dacă erau întreruperi comerciale, să zicem la produse deodorizante, din gama igienico-sanitare sau mai rău, la produse viticole?
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 oct, 2014
miha
INFORMATII
Ai nevoie de bani?Iti propun un job usor-3 ore pe zi lucrand de acasa de la calculatorul conectat la internet,poti castiga cel putin 300 dolari pe luna.Nu este o farsa este o oferta foarte serioasa.Nu este nici mlm,nici joc pyramidal.Daca vrei sa afllii mai multe detalii trimite”info” la adresa [email protected]
24 oct, 2014
miha
INFORMATII
LUCREAZA DE ACASA 3 ORE PE ZI LA CALCULATORUL CONECTAT LA INTERNET SI POTI CASTIGA USOR BANI!NU ESTE MLM NICI JOC PIRAMIDAL,ESTE O OFERTA FOARTE SERIOASA VALABILA IN TOATE LOCALITATILE DIN TARA.PENTRU DETALII TRIMITE-TI “INFO” LA ADRESA [email protected]
24 oct, 2014
goe
instigarea la a nu'ti folosi dreptul de vot
Acum, CAND ARE UN INTERES, tanti monica elisa macovei o sa ne solicite sa mergem cat mai multi la vot, dupa ce ... in iulie 2012 , ne INSTIGA sa nu participam la vot, adica sa nu votam nici pro/nici contra la referendumul pentru demiterea basescului

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ