Elena Udrea:Mi-aş dori să fac un schimb de birouri cu Băsescu - eu să merg la Cotroceni, el să vină şef la PMP

| 23 oct, 2014

Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale Elena Udrea a declarat, joi, că şi-ar dori să facă schimb de birouri cu Traian Băsescu.

'Faptul că Traian Băsescu va veni la PMP arată că preocuparea şi implicarea dânsului în politică pe mai departe va continua. Va continua să dorească să construiască acel partid pe care l-a gândit atunci când a dat drumul la proiectul Mişcarea Populară şi o va face din interior, din PMP. Eu mă gândeam cum ar arăta, ştiţi, Victor Ponta e clar urmaşul politic al lui Adrian Năstase, eu sunt fără discuţii urmaşa politică a lui Traian Băsescu, mă gândeam (...) dacă în această competiţie ar trebui să se lupte Victor Ponta cu Adrian Năstase versus Elena Udrea cu Traian Băsescu. Apare ceva şi mai interesant în planul partidelor politice post alegeri, în situaţia în care eu nu voi fi la Cotroceni, pentru că mi-aş dori să fac un schimb de birouri, să merg eu la Cotroceni şi să vină domnul Băsescu la biroul preşedintelui PMP, în situaţia în care nu va fi aşa am auzit că la PSD s-a anunţat un tandem Sebastian Ghiţă - Liviu Dragnea. Mă gândeam cum ar fi ca acestui tandem, dacă nu va fi Udrea preşedintele ţării şi PMP la guvernare, atunci să vedem un tandem pe scena politică, stânga să fie cu Dragnea-Ghiţa, iar centru-dreapta şi Opoziţia să fie reprezentată de Udrea şi Băsescu. Atunci am avea cu adevărat o luptă a Puterii cu Opoziţia', a spus Udrea pe B1 tv.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 oct, 2014
Mihai Nitu
ELENA UDREA
Elena Udrea ar fi cel potrivit pentru scaunul de la Cotroceni. Iti tinem pumnii Elena Udrea. Pe scurt cifre pentru Bucuresti: Elena Udrea a sustinut si investit pentru Bucuresti 370 de milioane de euro, 25 de proiecte de dezvoltare a infrastructurii turistice, 5 blocuri consolidate, 3 sali de sport construite, 245 de blocuri reabilitate termic, 4 proiecte de restaurare a patrimoniului cultural, 1 spital modernizat si 1 bazin de inot renovat! BUCURESTENII TE VOR PRESEDINTE ELENA!
24 oct, 2014
tyrex
O sa faceti schimburi de pachete la Jilava putoarea drakului,ca nu mai ai nici o picatura de bun simt sau rusine. Tarata prin patul lui bashinescu si pe culoarele puterii ai ajuns sa-ti imaginezi ca ai putea ciordi ceva si de pe acolo numai ca prostia , aroganta si impertinenta te rod precum cancerul.
Esti o centurista jegoasa plina de fumuri care vei sfarsi in curind ca si amantul tau. Ca de obicei o sa ramai in amintire ca amanta tuturor si iubita nimanui, sugatoare de licurici profesionista cu lectii luate de la mentorul tau. Dispari cat mai ai timp parasuta obraznica. Candidatura ta e o blasfemie .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ