Alegeri PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta: Campania este concentrată pe votul negativ.

| 24 oct, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Victor Ponta, a declarat,  că această campanie este concentrată pe votul negativ.

"Campania nu e atipică, e tipică în sens negativ. Am mers în țară și an fară și am discutat despre ce vreau să fac ca președinte. O parte dintre contracandidați, în special Iohannis și Udrea au încercat să facă un gen de campanie și acum așteaptă să câștige DNA-ul alegerile pentru Iohannis”, a afirmat Ponta la b1TV.

Citeşte şi: Alegeri prezidenţiale 2014. Victor Ponta: Ţinta noastră pentru primul tur al prezidenţialelor este 37,5%

”Toate energiile se canalizează spre votul negativ: nimeni nu spune de ce e bun domnul Iohannis, spun de ce nu e bun Victor Ponta. Vreau să fiu un președinte care să nu fie prezent în viața partidelor, care să medieze între puterile statului. Treburile de zi cu zi ale statului sunt treburile Guvernului. Președintele are două variante: îl spijină pe premier sau stă deoparte”, a arătat liderul PSD.

”Puterea executivă este a premierului și a Guvernului care răspunde zi de zi în fața Parlamentului”, a mai spus el. Totodată, Victor Ponta a precizat că i-ar fi plăcut ca fostul președinte PNL Crin Antonescu să îl susțină.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ