Elena Udrea: Am decis să accept invitaţia IPP de a participa la o dezbatere între candidaţi

| 24 oct, 2014

Preşedinta Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, a declarat că a decis să accepte invitaţia Institutului de Politici Publice (IPP) de a participa miercuri la o dezbatere între candidaţii la Preşedinţie, cu condiţia să participe şi Victor Ponta şi Klaus Iohannis.

'Am decis să accept invitaţia IPP de a participa la o dezbatere între candidaţii la Preşedinţia României pentru miercuri, 29 octombrie. Singura condiţie este ca la acest eveniment să participe şi Victor Ponta şi Klaus Iohannis. Deşi campania electorală se pregăteşte să intre pe ultima sută de metri, cei doi fug de provocarea pe care le-am adresat-o de a merge în faţa românilor şi de a vorbi acestora, celor cărora le cerem votul, despre lucrurile pe care le-am făcut până acum pentru ei, atunci când am avut ocazia să facem ceva şi despre ceea ce vrem să facem de acum încolo', a spus Udrea vineri, într-o conferinţă de presă.

Candidata PMP îi provoacă pe Victor Ponta şi Klaus Iohannis să fie prezenţi la această dezbatere.

'Cred că este esenţial ca această ocazie, probabil singura pe care o avem, de a ne prezenta în faţa alegătorilor cu lucrurile pe care le-am făcut şi cu viziunea pe care o avem pentru România în calitate de candidaţi la Preşedinţie nu trebuie să o pierdem şi îi provoc pe cei doi măcar la această dezbatere să fie prezenţi. Asta nu înseamnă că domnul Klaus Iohannis trebuie să continue să fugă de mine', a afirmat ea.

Udrea a precizat că a trecut o săptămână de când l-a provocat pe Iohannis la o confruntare.

'A trecut o săptămână de când l-am provocat pe domnul Klaus Iohannis la o confruntare în faţa electoratului de opoziţie de centru dreapta pentru a arăta acestui electorat care este candidatul care va putea în turul doi să îl bată pe Victor Ponta. Domnul Klaus Iohannis de o săptămână refuză să se prezinte la o dezbatere cu mine în faţa electoratului de opoziţie', a arătat Elena Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 oct, 2014
Mirela Ungureanu
Udrea PRESEDINTE!
PRESEDINTELE PARTIDULUI MISCAREA POPULARA, ELENA UDREA ESTE CEL MAI POTRIVIT CANDIDAT LA ALEGERILE 2014. DACA IESE IOHANNIS, ESTE VAI DE NOI OAMENI BUNI. GANDITI-VA CUM A PUS INTERESELE PERSONALE IN FATA INTERESELOR TARII SI A ROMANILOR IN CEEA CE PRIVESTE SCANDALUL CU LUKOIL. O SA FIE TOT TIMPUL INTERESAT DE EL SI DE PSD. SUNT NISTE CORUPTI CEI DIN PSD, TREBUIE SA SCAPAM DE ACTUALA GUVERNARE, SA DAM JOS MAFIA DIN PSD, SI SA ALEGEM UN PARTID CARE ARE POTENTIAL, CUM ESTE PMP!
25 oct, 2014
Oana Timariu
Normal ca Udrea accepta invitatia IPP, are cu ce iesi in fata si are ce spune legat de binele facut oamenilor! Pe scurt cifre pentru Bucuresti: Elena Udrea a sustinut si investit pentru Bucuresti 370 de milioane de euro, 25 de proiecte de dezvoltare a infrastructurii turistice, 5 blocuri consolidate, 3 sali de sport construite, 245 de blocuri reabilitate termic, 4 proiecte de restaurare a patrimoniului cultural, 1 spital modernizat si 1 bazin de inot renovat! BUCURESTENII TE VOR PRESEDINTE ELENA!
25 oct, 2014
Jos Iohannis
Jos cu hotul de Iohannis!
Sigur Iohannis nu accepta invitatia! Klaus Iohannis asta nu e in stare sa ne spuna noua, cum si-a facut acea avere. Cum ar putea sa explice romanilor in ce apartament luxos sta el in Primaverii sau cum este sponsorizat? Nu v-ati dat seama de faptul ca acest neamt nu are curajul necesar pentru o asemenea actiune! Daca neamtul accepta, e ingropat. Dupa ultimul interviu la ala de a fost la "Dupa 20 de ani" la PROTV e clar ca sasul luteran habar n-are.
24 oct, 2014
goe
daca nu ma'nsel, IPP ul asta este cam ... probasist, nu de alta da l'am vazut invitat pe unu' din sefii acestui asa'zis institut de politici publice numai pe la oficiosi probasescu ... gen realitatea tv, B1 tv, DIGI tv, samd

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ