Ponta: Dacă voi ajunge preşedinte, niciodată nu voi implica serviciile de informaţii în campania electorală

| 24 oct, 2014

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Premierul Victor Ponta, candidatul Alianţei PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, a declarat, vineri seară, că din punctul său de vedere, subiectul 'ofiţerul acoperit' este unul care nu mai prezintă interes şi a adăugat că în cazul în care va ajunge preşedintele României nu va implica serviciile de informaţii în campania electorală ''aşa cum a procedat actualul şef al statului''.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. 'Cred că s-a desumflat', a declarat Victor Ponta, întrebat, la postul B1Tv, dacă subiectul ofiţerului acoperit reprezintă o 'piatră de moară' pentru campania sa electorală.

Candidatul PSD-UNPR-PC a adăugat că pe acest subiect Traian Băsescu i-a făcut un mare serviciu. 'Domnul Băsescu mi-a făcut un mare serviciu. În primul rând cred că s-a lămurit toată lumea că dacă e o listă neagră, eu sunt pe primul loc pentru domnul Băsescu. Este un lucru bun pentru cei care vor să mă voteze. Nu împărtăşesc, să spun, aceeaşi antipatie, dar... e un lucru. Şi, în al doilea rând, după ce în studioul acesta a spus că sunt pisic, de la pisic la James Bond e...o promovare', a declarat Ponta.

Candidatul PSD-UNPR-PC a precizat că el nu mai are nimic de adăugat pe subiectul ofiţerului acoperit şi a adăugat că în cazul în care va fi ales preşedinte niciodată nu va implica serviciile de informaţii sau alte structuri ale statului în campania electorală.

'Am de adăugat un lucru, un angajament al meu. Dacă voi fi preşedintele României niciodată nu voi implica serviciile de informaţii sau alte structuri ale statului în campania electorală. Pentru că realitatea despre povestea cu ofiţerul acoperit, dincolo de atacul la mine, şi i-am răspuns cu ironia pe care o merita, este următoarea: domnul Băsescu a considerat după nouă ani şi jumătate de mandat că cele două servicii SRI şi SIE trebuie să-l ajute în campania electorală pentru ce vrea dânsul. Şi răspunsul a fost logic: nu,domnule preşedinte noi nu suntem aici să vă ajutăm în campania electorală, suntem aici ca să servim ţara. Şi, supărarea domnului Băsescu, atacul nu a fost la mine, repet, de la 'pisic' la 'James Bond' a fost un lucru bun, atacul a fost împotriva celor două servicii. Ştiţi ca unul care spune: a, nu vreţi să mă ajutaţi în campanie, nu vreţi să-mi daţi liste cu adversarii politici să le dau eu în timpul campaniei electorale.(...) Deci, dacă e un lucru pe care vreau să-l adaug este că sper, îmi doresc, îmi asum acest lucru, ca preşedinte al României nu voi folosi niciodată serviciile de informaţii împotriva adversarilor politici', a mai declarat Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ