Firea nu se potoleşte şi continuă RĂZBOIUL împotriva lui Klaus Iohannis. Ce afirmă purtătorul de cuvânt al PSD

| 27 oct, 2014

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatoarea Gabriela Firea, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, 'nu doreşte să ne spună cât a câştigat' din adopţiile internaţionale pe care le-ar fi intermediat în anii '90.

Gabriela Firea a adresat zece întrebări candidatului ACL referitor la 'implicarea în diferite cazuri de adopţii internaţionale după '90'.

'Ce aţi câştigat şi de ce aţi ţinut aceste detalii ascunse timp de 20 de ani?', a întrebat purtătorul de cuvânt PSD. Aceasta a făcut referiri, prin intermediul acestor întrebări, la faptul că Iohannis ar fi intermediat, în calitate de profesor adopţia a trei copii, de către cetăţeni canadieni. Ea i-a cerut lui Iohannis să spună câţi bani a primit în această calitate şi dacă a avut legături cu avocaţii care au intermediat adopţia internaţională.

'De ce nu aţi reacţionat când aţi fost acuzat trafic de organe?', l-a întrebat, de asemenea, Firea pe candidatul ACL. Gabriela Firea a menţionat că Iohannis nu ar fi luat legătura cu rudele copiilor adoptaţi.

'Sunt liberă la 25 de ani de la Revoluţie să afirm că în calitate de mamă voi vota un candidat care este şi părinte. Nu am făcut referiri la familii care nu au copii. M-am referit la un singur om, candidatul ACL, Iohannis, din punctul de vedere al faptului că în calitate de profesor a acceptat să lucreze cu nişte străini pentru adopţii internaţionale', a spus Firea.

Aceasta a adăugat că politicianul ACL 'nu doreşte să ne spună cât a câştigat din aceste adopţii şi dacă există o legătură directă sau indirectă între adopţiile din anii '90 şi cumpărarea unui imobil de 70.000 de mărci în '92'. Firea a mai spus că doreşte ca Iohannis să facă aceste dezvăluiri, deoarece româniii 'trebuie să ştie pe cine votează'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ