Ce mai fură aliații lui Iohannis

| 26 oct, 2014

Pierderea usturătoare vine însă la capitolul de imagine, deja lovit de Ghiniohannis, mai ales că lapsusul pedelisto-băsist  taxat în instanță nu poate trece nebăgat în seamă, imediat după ce altă fostă colegă în ale băsismului oranj, e vorba de Monica Macovei, a fost confruntată de curând cu o situație la fel de jenantă.

Privind în retrospectivă regimul Băsescu, mai ales în conjunctura actuală în care PDL dispare, camuflându-se iar, de data asta sub identitatea ”împrumutată” de la liberali, cu partid cu tot, vom fi probabil nevoiți să inaugurăm o nouă categorie generică: mizerii băsiste.
Altfel, cum se vor putea reuni peste ceva timp micile sau marile potlogării, când nimeni nu se va mai declara liberal-democrat sau pedelist, partidul lui Blaga fiind de la un punct încolo ”noul PNL”. Chiar dacă un partid dispare – și se sustrage astfel unei meritate penalizări electorale – diversele mizerii nu dispar o dată cu formațiunea, ba mai mult, după câte se vede chiar în
aceste zile continuă să provoace consecințe juridice.

Citeşte şi: E o problema dură, dar Iohannis nu o poate ocoli: implicarea în adopții la începutul anilor ‘90 

Este cazul artistului Dan Helciug, care a câștigat în instanță o depăgubire de 15.000 de euro, pentru distinșii dreptaci reuniți sub sigla ARD, au fost atât de ”elitiști” la alegerile din 2012 încât au uitat să plătească marfa pe care au comandat-o și au și folosit-o, e vorba de melodia intitulată ”Câștigăm cu inima”.

Dan Helciug a dat în judecată în corpore PDL, PNŢCD şi Forţa Civică și a câștigat procesul la prima instanță. A urmat un recurs al partidelor menționate, care însă au plătit taxa de timbru exact cum au plătit și drepturile: mai mult nu.
Ca atare fostele componente ale perdantei ARD au mai pierdut ceva pe lângă alegeri, de data aceasta la Curtea de Apel București. Dreapta coagulată va fi nevoită să scoată din buzunar și să-i plătească lui Helciug 15.000 de euro. Suma este modică, mai ales privită din perspectiva mamutului PDL, care în perioada aflată la putere s-a întărit și a absorbit resurse fără de măsură, gurile rele șoptind că practic PNL a fost ”cumpărat” la pachet cu datoriile acumulate.
Pierderea usturătoare vine însă la capitolul de imagine, deja lovit de Ghiniohannis, mai ales că lapsusul pedelisto-băsist  taxat în instanță nu poate trece nebăgat în seamă, imediat după ce altă fostă colegă în ale băsismului oranj, e vorba de Monica Macovei, a fost confruntată de curând cu o situație la fel de jenantă: un entuziast ”împrumut” necuvenit al siglei de campanie, culmea, tocmai de la un mic întreprinzător din România.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ