Sondaj IRES: Victor Ponta îl bate la scor pe Klaus Iohannis

| 26 oct, 2014

Cu o săptămână înainte de alegerile prezidenţiale un sondaj IRES arată că pe primele două locuri în intenţia de vot se află premierul Victor Ponta care este preferat de 43% dintre alegători şi prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, la o distanţă de 13 procente, cu o intenţie de vot de 30%.

Potrivit sondajului IRES, prezidenţiabilul PMP, Elena Udrea, îi devansează pe fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, dar şi pe Monica Macovei în intenţia de vot. Mai exact, Elena Udrea are o intenţie de vot situată la 8% şi se află pe locul trei în cursa pentru Cotroceni, în timp ce fostul premier are o intenţie de vot de 6%, iar Monica Macovei întruneşte 5% dintre opţiunile alegătorilor.


Citeste mai mult pe RTV.NET.

Citeşte şi: Alegeri prezidenţiale 2014. Victor Ponta: Ţinta noastră pentru primul tur al prezidenţialelor este 37,5%

Victor Ponta l-ar bate pe Iohannis şi în turul al doilea. În turul al doilea al alegerilor prezidențiale, Victor Ponta ar obține 55% din intențiile de vot, în timp ce Klaus Iohannis ar obține 45%.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 oct, 2014
AMALIA ISTRATE
Minciuni si promisiuni. Cu asta ne-a obisnuit domnul Ponta de-a lungul timpului. Dar domnul Victor Viorel Ponta ne-a dat doar scumpiri, taxe si impozite marite si SARACIE! Si de cand cu campania electorala, investeste bani in promovarea sa pe Arena Nationala cu 70 000 de oameni si in plus isi mai si aniverseaza ziua de nastere ca pe vremea lui Ceausescu. Comunistule, o mica intrebare: Banii de aici nu ii indexati domnule Ponta? Rusine PSD si rusine Victor Ponta.
26 oct, 2014
Mihai Nitu
Ponta, dupa ce ca ai ajuns unde ai ajuns prin plagiat MAI VREI VOTUL ROMANILOR? Dar accizele cu nemiluita, taxa pe stalp, spectacole electorale la greu, elevi fara abecedar. Elevii romani au inceput scoala fara abecedar, dar guvernul vrea sa investeasca in educatia rromilor.Acum vrem sa concentram eforturile guvernului in educatia noii generatii de rromi? Rromi care ne-au facut tara de ras in Uniunea Europeana, tu vrei sa ii educi? Nu va este de ajuns ca ati bagat tara in criza si ati bagat in buzunar si 1 miliard de euro de la microsoft? Rusine PSD.
26 oct, 2014
Mirela Ungureanu
NU VREM PONTA SAU IOHANNIS
Domnul Victor Ponta pierde foarte multe procente in fata romanilor. Nu a facut decat promisiuni, a mintit si nu a reusit sa se tina de cuvant niciodata! Intre Ponta si Udrea, votez cu Udrea! Tot respectul pentru Elena Udrea, a realizat proiecte, nu doar a promis, asa cum a facut domnul Ponta. O femeie demna, care merita tot respectul. A investit atat in sistemul sanitar (57 de spitale reabilitate), educatie (200 de scoli reabilitate), cat si in locuri de munca (peste 17000 de locuri de munca si 1284 de IMM-uri ajutate cu fonduri Regio). Respect pentru presedintele Partidului Miscarea Populara Elena Udrea.
26 oct, 2014
Anca
Aveti grija pe cine vreti drept Presedinte! Ia-uitati ce familie barosana are Ponta! Ministrul Justitiei este var cu Ponta ! Ilie Sirbu e socruL lui Ponta si parlamentar destoinic ! Nevasta lui Ponta e europarlamentar de "vaza" la Bruxelles. Nasul lui Ponta conduce un serviciu secret. Celalalt nas, Oprea (MAI)! Victor Ponta si PSD-ul lui ce au facut? Au promis 1 milion de locuri de munca, au spus ca nu vor mai imprumuta bani de la Banca Mondiala sau UE, au spus ca vor repune fabricile si uzinele pe picioare si ca vom avea productie interna! Unde sunt dupa aproximativ trei ani de guvernare? Ponta ne-a dat doar scumpiri, taxe si impozite marite si MULTA SARACIE si acum vrea sa il votam?!
26 oct, 2014
Oana Timariu
JOS PONTA!
PONTA PRESEMINTE! PONTA nu a returnat MILIARDE de Euro catre cetatenii FURATI de Nastase,Dragnea/ Voiculescu. PONTA nu a marit Pensiile de 3 ori in doi ani jumate. PONTA nu a marit Salariul minim si Alocatiile pentru copii. Economia NU CRESTE de 3 ani de zile; Deficitul BUGETAR e foarte MARE , 3,8 % , chiar in conditiile unor NEIMENSE alocari sociale de bani .
Incasarile la buget SCAD. NU VOTATI PONTA!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ