Victor Ponta: Am fost informat de ANM exact de ceea ce aţi fost informaţi şi dumneavoastră

| 26 oct, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat că nu a primit informaţii suplimentare din partea Administraţiei Naţionale de Meteorologie  cu privire la ninsorile care afectează România începând de sâmbătă.

"Să nu cădem în ridicol. Credeţi că premierul şi primarul general ştiu mai bine decât ANM? Am fost informat de ANM exact de ceea ce aţi fost informaţi şi dvs. ANM nu-mi dă informări secrete, să nu aveţi vreun dubiu pe tema asta. E culmea să mă pronunţ şi despre ANM (despre modul de funcţionare al instituţiei - n.r.)', a spus premierul, duminică, când a verificat, alături de primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, stadiul lucrărilor la noul spital clinic pentru copii 'Dr. Victor Gomoiu'.

De asemenea, premierul a ţinut să precizeze că autorităţile se implică în procesul de deszăpezire şi de luare a măsurilor necesare pentru evitarea accidentelor în trafic.

Citeşte şi: PRIMA ninsoare în Bucureşti a dat peste cap oraşul: 133 de copaci căzuţi şi 65 de maşini avariate

"Îl felicit pe primarul general care a coordonat acţiunile în Bucureşti şi am văzut că totul s-a făcut cu eficienţă. În egală măsură, domnul viceprim-ministru Dragnea a stat toată noaptea împreună cu CNADNR, cu ceea ce ţine de drumurile naţionale şi de autostrăzi, au coordonat acţiunile de deszăpezire şi la fel vor face şi de acum încolo. Dar, ca să dau un citat celebru - vara nu-i ca iarna, suntem deci pregătiţi, luăm măsuri, dar o să mai ningă şi nu poate Guvernul să oprească ninsoarea', a subliniat Ponta.

Referitor la închiderea Autostrăzii A2, premierul a precizat că 'e normal să se cureţe şi să se ia toate măsurile pentru evitarea accidentelor şi bănuiesc că toţi oamenii vor înţelege că zăpada nu o aduce şi nu o opreşte Guvernul şi nici primarul general'.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, sâmbătă dimineaţă, o informare care vizează intensificări de vânt şi precipitaţii mixte şi este valabilă de sâmbătă după-amiază până duminică la prânz în sudul ţării.

Potrivit meteorologilor, de sâmbătă de la ora 16,00 până duminică la ora 12,00, în sudul ţării şi în special în judeţele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu şi Călăraşi, ploile se pot transforma în lapoviţă şi ninsoare.

Tag-uri: anm, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 oct, 2014
Larisa
LOCURI DE MUNCA
Cele mai sigure locuri de munca! 
Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi!
Pentru detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:  [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ