Alegeri prezidenţiale 2014. Kelemen Hunor: Fiecare vot exprimat de un maghiar influenţează viitorul României

| 26 oct, 2014

Candidatul Uniunii Democrate Maghiare din România la funcţia de preşedinte al României, Kelemen Hunor, a lansat, duminică, un apel către femeile din UDMR, pentru ca acestea să se implice cât mai mult în mobilizarea la vot a electoratului, cu ocazia scrutinului din 2 noiembrie al alegerilor prezidenţiale, deoarece fiecare vot al maghiarilor este important.

"Fiecare vot exprimat influenţează viitorul nostru, fiecare vot exprimat de un maghiar influenţează viitorul României. Împreună cu voi, cu organizaţia de femei, vom avea o mai mare putere de mobilizare', a menţionat Kelemen Hunor.

El a mai spus că pentru maghiari nu e indiferent cine va fi viitorul preşedinte al României şi nu e indiferent dacă UDMR va fi sau nu va fi prezentă la luarea deciziilor.

"Obiectivul acestor alegeri este unul serios, nu este totuna cine va deveni preşedintele României, cum va gândi acel preşedinte, pentru că anii noştri viitori vor depinde de aceste elemente. La începerea unui nou ciclu prezidenţial nu e totuna dacă vom fi prezenţi la luarea deciziilor, dacă vocea noastră va fi auzită. La 2 noiembrie să demonstrăm unitate deosebită, trebuie să arătăm că suntem o comunitate puternică, că ştim ce vrem', a afirmat preşedintele UDMR, potrivit traducerii oficiale.

Citeşte şi: Alegeri prezidenţiale 2014. Kelemen Hunor: Autonomia teritorială nu înseamnă enclavizare sau separaţionism

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ