Udrea: Klaus Iohannis va trăda din nou după alegeri. Cine va fi victima

| 27 oct, 2014

Prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, prezentă în cadrul unui interviu la Adevărul Live, după ce a previzionat că vor apărea nume grele din PNL în dosarul EADS instrumentat chiar în această perioadă de DNA, șefa PMP a lansat noi atacuri virulente la adresa lui Klaus Iohannis.

Aceasta a precizat că șeful PNL va trăda din nou după alegeri, dacă ajunge la Cotroceni, de data aceasta pe Vasile Blaga. Udrea a invocat precedentul trădării lui Iohannis la adresa lui Crin Antonescu de la sfârșitul lunii mai.

”Cine va fi Blaga pentru dl Iohannis a doua zi după alegeri? Nimeni. Să ne aducem aminte cât i-a luat lui Klaus Iohannis să îl trădeze pe Crin Antonescu, cel care l-a adus la București? (…) Să mergi și să votezi cu Iohannis care are același comportament și valori ca Victor Ponta, care spune că este greșit că Băsescu a rămas la Cotroceni după 2012 (…) Dacă dl. Iohannis nu este votat de omul care l-a adus la București, dl. Antonescu, eu de ce l-aș vota pe Iohannis?”, a mai acuzat șefa PMP, încercând să explice cum vor sta lucrurile după alegerile prezidențiale între Vasile Blaga, șeful de campanie al lui Klaus Iohannis și acesta din urmă.

”Klaus Iohannis poate să fie un președinte comod, care să îi fie suficient să stea la Cotroceni și să reprezinte România în relațiile externe. Iohannis spune prostii de câte ori deschide gura. Consilierii lui își pun mâinile în cap și cred că se roagă să vorbească cât mai puțin. Nu reuseste să spună nici lucrurui despre trecutul dansului, de modul in care si-a cosntruit averea, de cum a fost implicat in scandalurilor adoptiilor”, a punctat Udrea despre prezidențiabilul ACL.

Șefa PMP l-a taxat pe Iohannis și cu privire la faptul că nu a acceptat provocarea de a participa la o dezbatere electorală între ea și președintele PNL.

”Dl. Iohannis a fugit de dezbatere, în care să arătam cine este candidatul care poate să îl învingă pe Victor Ponta. Este important să nu păcălim electoratul. Dacă veți vota cu Iohannis, o să se păcălească, nu pare prea vehement să îl învingă pe Victor Ponta”, a mai precizat Elena Udrea la Adevărul Live.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 oct, 2014
neagu ioan
alegeri
iohannis presedinte ne poate scapa de mafioti urcati pe scaune in ultimi 25 de ani,VOTATI IOHANNIS cu incredere este ultima noastra sansa sa scapam definitiv de acesti tradatori de neam si tara.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ