Acum, că suntem între noi, românii, vrem să iasă Iohannis președinte?

| 27 oct, 2014

Intrat în cursa electorală pentru cea mai înală funcție în stat, în loc să remarce prin soluțiile pe care le oferă pentru problemele României, candidatul ACL, Klaus Iohannis i-a obișnuit pe români cu o serie întreagă de gafe, ce par că nu se mai opresc.

Prezent la un miting electoral în Cluj-Napoca, liderul liberal a comis o nouă gafă în fața a câteva mii de oameni. După ce și-a rostit discursul sforăitor cu ajutorul celebrelor promptere, care îl însoțesc mai la toate adunările, Klaus Iohannis s-a adresat participanților: "Acum, că suntem între noi, ardelenii, vreți să câștige Ponta?". Înmărmuriți de mesajul de final, participanții la miting au oferit un „NU” pricăjit și au plecat de la manifestare dezgustați de atitudinea candidatului ACL.

Ceea ce este și mai grav este faptul că noua gafă comisă de edilul Sibiului vine la sfârșitul unui discurs electoral în care le-a vorbit ardelenilor de existența mai multor Românii și anume „România noastră și România lor”. Discursul lui Klaus Iohannis de la Cluj-Napoca le-a amintit  românilor de mesajul lui Traian Băsescu, care, în repetate rânduri a vorbit de existența mai multor Românii. Cuvântarea liberalului vine după ce în perioada de recesiune economică, când românii aveau nevoie să fie mai uniți și mai solidari ca niciodată, Traian Băsescu a dezbinat o țară întreagă. Pentru a-și vedea satisfăcute propriile ambiții de putere, actualul șef al statului i-a instigat pe românii unii împotriva celorlalți, punându-i în conflict pe pensionari cu angajați sau pe bugetari cu lucrătorii din mediul privat.

La doi ani după ce actualul cabinet condus de Victor Ponta a reușit să îi unească pe români, punând capăt conflictelor dintre diversele categorii sociale ațâțate de Traian Băsescu, Klaus Iohannis se arată a fi un continuator al mesajului dezbinator al actualului șef al statului. În comparație cu Traian Băsescu, candidatul ACL îi dezbină pe români de două ori. Pe de o parte Klaus Iohannis îi învrăjbește  pe români în funcție de regiunile țării unde trăiesc. Pe cealaltă parte, liberalul îi împarte pe cetățenii țării în românii lui Klaus Iohannis și cei ai lui Victor Ponta.

Intrat în cursa electorală pentru palatul Cotroceni, Klaus Iohannis a dat dovadă că nu a înțeles nimic din rolul pe care ar trebui să îl aibă șeful statului. Neamțul pare că nu este conștient că președintele guvernează peste o singură țară, România nu este nici a lui Klaus Iohannis și nici a lui Victor Ponta, ci a tuturor românilor.

După 10 ani în care Traian Băsescu a divizat țara, este timpul ca viitor șef al statului să îi unească pe români pentru a atinge obiectivele naționale. Prin discursul său Klaus Iohannis se anunță a fi un continuator al acțiunilor dezbinatoare ale actualului lider de la Cotroceni, ceea ce înseamna că, prin alegerea liderului liberal în cea mai înaltă funcție în stat, România riscă să piardă cel puțin încă cinci ani în conflicte interminabile care vor periclita șansele la un trai mai bun pentru români.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 oct, 2014
VOTANTUL
BINE ZIS
BRAVO MARIANE ! JOS CU JOHANNIS. VICTOR PONTA PRESEDINTE ! SA FURAM CA INAINTE ... CU SPIONUL CARE MINTE ! URA! URA! URA!
27 oct, 2014
nu ai inteles nimic - postac basist
Nu ai inteles nimic - postac basist!!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ