Îndemn la vot pentru tineri din partea deputatului PSD Ana Birchall

| 24 oct, 2014

”După ce au fost martorii a 10 ani de dezbinare și ură în societatea românească, în această toamnă, votul tinerilor, inclusiv al celor care votează pentru prima dată este un vot important inclusiv pentru alegerea unui model nou de președinte” a spus Ana Birchall.

Deputatul PSD cheamă tinerii la vot pentru a alege un alt model prezidențial: ”România se află la un moment de răscruce în care putem schimba un model politic bazat pe ură şi dezbinare între diferitele segmente sociale, cu un model nou propus de un premier tânăr, Victor Ponta, care a arătat că nu este indiferent faţă de soarta generaţiilor viitoare și a tinerilor. România trebuie să se bazeze pe tinerii ei, pe inteligența şi talentul lor, pe puterea lor de schimbare, pe entuziasmul şi puterea lor de muncă. Este un mesaj pe care și tinerii din colegiul meu din Vaslui l-au transmis, nu numai în această campanie electorală. ”

“Momentul primului vot pentru generaţia tânără din România este un examen al conştiinţei, un moment de implicare în viaţa politică a cetăţii, tocmai pentru ca actul de decizie să fie unul mai responsabil. Este momentul ca tinerii să se implice mult mai activ în deciziile care privesc viitorul lor şi să opteze pentru un model de preşedinte care unește românii“ a afirmat deputatul PSD.

Ana Birchall a spus că Guvernul Victor Ponta “a venit în întâmpinarea tinerilor prin programe precum Prima casă, Prima maşină, care reprezintă un ajutor real pentru tinerii care vor să îşi întemeieze o familie.”

„Victor Ponta va fi un alt model de preşedinte, care se luptă să ţină tinerii acasă, în România, care să-i încurajeze pe cei plecați peste hotare să se întoarcă acasă, nu să îi îndrume să îşi încerce norocul în pribegie, departe de familii şi de ţara lor, așa cum sugera Traian Băsescu” a mai declarat Ana Birchall.

“Generația tânără de politicieni pe care și eu o reprezint înțelege tinerii și importanța lor în dezvoltarea României. De aceea cred că locul tinerilor este și în viaţa politică, în societatea civilă, în organizațiile non-guvernamentale, în mijlocul procesului decizional. Totul începe cu primul pas: votul din această toamnă, votul pentru o Românie a valorilor, votul pentru o Românie puternică!” a declarat Ana Birchall, deputat PSD de Vaslui.

Tag-uri: alegeri, Ana Birchall, psd, vot
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ