Traian Băsescu: Nu îmi prelungesc mandatul cu nici măcar o oră

| 23 oct, 2014

Traian Basescu a declarat joi dimineata, inainte de a pleca la Consiliul European, ca nu isi va prelungi mandatul de presdinte cu nici macar o ora sau un minut.

"As vrea sa spun foarte clar. Indiferent ce se intampla in competitia prezidentiala, mandatul meu se termina pe 21 decembrie la ora 24.00, deci pe 22 altcineva trebuie sa fie la Palatul Cotroceni. Nu exista articol consituttional care sa permita presedintelui in exercitiu sa isi prelungeasca mandatul nici macar cu o zi. Doar doamne fereste, in situatii de razboi, nu acest aspect il analizam”, a spus Basescu, scrie hotnews.ro.

“Desi suntem cu doi candidati in fruntea sondajelor dintre care nici unul nu este bun, eu nu pot sa imi prelungesc mandatul cu nici macar o zi.

Citeşte şi: Elena Udrea: Traian Băsescu se va înscrie în PMP în 22 decembrie


Imi pare rau pentru romani ca au de ales intre o marioneta a PSD-ului si un alt candidat care din pacate, din dorinta de a parveni in functii cu orice pret, nu a tinut cont ca deasupra lui planeaza riscul incompatibilitatii” care se poate manifesta si dupa ce este ales presedinte, a mai spus seful statului.

“Voi deveni membru PMP si intentia este sa construiesc un partid nou. Toate partidele din 90 sunt compromise. In 2016 romanii trebuie sa aiba o alternativa curata”, a spus Basescu.

Tag-uri: PMP, traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 oct, 2014
Ana
Stupoare!
Mai,nenorocitule !tu vorbesti de un partid nou? cu cine anume? In PSD, PD, PDL ai fost, ai pus de o miscare (ne) populara PMP ,ai ocupat functii de ministru,primar general al capitalei si 10 ani presedinte al tarii ( mai mult demis decit functional) .Poporul te-a demis,nu reprezinti pe nimeni inafara de Leana din Ples-COI .Cu cine faci PMP cu tirfa supusa de Udrea? Ca ceilalti de dreapta inclusiv PNL (penalisti) cu toti ai fost frate,ati furat si batjocorit tara cit incape.Mai vrei ciolan? La Brutarie cu voi. Obraznicatura de Udrea sustine ca are 6 mii de proiecte pentru Romania. Daca este asa de ce nu le-a pus in practica in cei 10 ani de domnie si de prima doamna: Nu 6ooo km autostrazi a realizat matracuca prezidentiala ci poate 6ooo km dus-intors cu matrozul betivan,km sexuali. Spune tu basescule despre care fost presedinte s-a vorbit de rau asa cum se vorbeste de 10 ani de tine, te blestema lumea si pe tine si pe fetele tale si pe gineri(hoti si pungasi,sarlatani, cit si pe cuscrul Ionescu,o familie de penali .Alo,DNA-ul vrem sa le vedem si pe aceste vedete televizate pe la DNA in frunte cu Cocos-Udrea si Basescu Traian. Scuze am uitat sa-l amintesc pe celalat hot din familie si escroc Mircea Basescu. V-ar trebui o puscarie numai pentru fam,ta si a Udrei. N-ati avea noroc decit de 2 m pamint sa va inghita.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ