Traian Băsescu participă, joi şi vineri, la Bruxelles la reuniunea Consiliului European şi summitul PPE

| 22 oct, 2014

Preşedintele Traian Băsescu participă joi şi vineri, la Bruxelles, la summitul Partidului Popular European şi la reuniunea Consiliului European, informează Administraţia Prezidenţială.

Şeful statului va susţine o declaraţie de presă înainte de plecarea la Bruxelles, joi, la ora 9,45, pe Aeroportul Internaţional 'Henri Coandă' din Otopeni.

Tot joi, preşedintele Băsescu va participa la Bruxelles la summitul Partidului Popular European, la reuniunea Grupului de la Vişegrad+România+Bulgaria în perspectiva pregătirii Consiliului European iar ulterior, la reuniunea Consiliului European cu preşedintele Parlamentului European, la prima sesiune de lucru a Consiliului European şi la dineul de lucru separat al şefilor de stat şi de guvern din statele membre ale Uniunii Europene.

Vineri, şeful statului va participa la a doua sesiune de lucru a reuniunii Consiliului European iar de la ora 13,15 va susţine o declaraţie de presă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ