Elena Udrea: Dacă electoratul merge pe mâna lui Iohannis, Victor Ponta îl va SPULBERA

| 22 oct, 2014

ELENA UDREA CANDIDAT. Candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP), Elena Udrea, a declarat că este singurul candidat care-l poate învinge pe Victor Ponta în alegerile prezidenţiale din noiembrie şi a apreciat că dacă electoratul de dreapta va merge pe mâna liderului PNL, Klaus Iohannis, acesta va fi "spulberat" de actualul premier în al doilea tur de scrutin.

ELENA UDREA CANDIDAT. "Eu mă străduiesc să conving electoratul că eu sunt cea care îl poate învinge pe Victor Ponta. Dacă electoratul merge pe mâna lui Iohanis, Victor Ponta câştigă alegerile, pentru că Ponta îl va spulbera. Klaus Iohannis a spus că dacă ajunge preşedinte, îl lasă premier pe Victor Ponta. Nu a spus o vorbă despre scandalul retrocedărilor unde e implicat socrul premierului. Nu are nicio critică de adus lui Victor Ponta. De ce? Pentru că din 2009, când a venit în Bucureşti la braţul lui Dan Voiculescu, a fost partenerul lui Victor Ponta. Victor Ponta sau Klaus Iohannis sunt feţele unei singure monede, USL va guverna România", a declarat Elena Udrea, în direct la România TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 oct, 2014
Sa fereasca Dzeu
Sa fereasca Dzeu ... nu se potoleste ... e poate unul dintre cele mai nocive personaje de pe scena politica, unul din cele mai antipatizate ... si declara ca ea e singura care il invinge pe ala ... sa fereasca Dzeu
23 oct, 2014
Cornel
Da, ai dreptate. Propaganda Antenei 3 a spalat foarte multe creiere din Romania si nu e de mirare ca aceasta femeie politician nu este pretuita la valoarea ei. De altfel ne vom rusina candva si despre cat de prosti am fost cand n-am inteles ce presedinte providential a avut Romania in Traian Basescu.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ