Iohannis urăște trădarea dar îi iubește pe trădători

| 23 oct, 2014

PNL a devenit o camarilă în care au contat prea puțin acești aleși locali și au primat aranjamentele secrete, în primă instanță între Antonescu-Vălean-Iohannis, mai pe urmă între Iohannis și Blaga, iar în prezent între Iohannis și Băsescu. Chiar nu trebuie să fii un campion al lucidității ca să realizezi că s-a mers prea departe și că acești aleși locali eliberați de OUG55 erau deja principial și moral liberi.

Revenind asupra temei primarilor din teritoriu, aproximativ 350, care au profitat de OUG 55 pentru a părăsi PNL, Klaus Iohannis a ținut să facă precizări într-un discurs centrat pe amenințări, prin care a dovedit că face în continuare ce a învățat de la Crin Antonescu. Astfel primarii care au părăsit PNL şi PDL sunt ”trădători” și buni plecaţi dar, mai ales, aceștia vor mai face politică doar până la alegerile din 2016, când vor fi schimbaţi din funcţii şi nu vor mai avea susţinere.

Să punctăm în primul rând că e cam greu să-i acuzi de trădare pe aleșii locali care au câștigat alegerile sub sigla USL, mai ales când propria formațiune este una considerată ”trădătoare” cel puțin din perspectiva ruperii numitei alianțe, dar și în urma plecării intempestive din ALDE. Deci, mai ușor domnule Ghiniohannis cu astfel de acuze.

Citeşte şi: Iohannis a uitat de ce mănâncă o pâine mai ieftină

În al doilea rând să remarcăm că ”lipsa de experiență” și necunoașterea structurii și fncționării partidului în teritoriu este mai mult decât o simplă speculație în cazul noului lider al PNL. Klaus Iohannis nu pare să știe sau să realizeze un detaliu simplu: în teritoriu nu partidul susține primarii ci invers! Mai ales în comunități mici și mijlocii, un primar cunoscut și recunoscut de oameni pentru meritele sale de bun gospodar este un beneficiu la care niciun partid întreg la minte nu ar putea renunța de bună voie. Acești primari sunt în majoritatea cazurilor aleși de concitadini indiferent de culorile sub care concurează. Cum consideră deci Iohannis că este posibil să-i doboare retrăgându-le susținerea?

Citeşte şi: Iohannis – o nouă mostră de tupeu. Azi, despre TVA

Dar revenind, dacă admitem că un ales local este mai mult decât un simplu administrator, fiind și un om politic, cum și în ce fel le poți reproșa că își iau zborul dintr-o formațiune care s-a aliat cu foștii adversari (pe atacarea cărora a și câștigat alegerile, nu numai în legislativ dar și în teritoriu) și a schimbat practic peste noapte orientarea politică de la liberali la populari, fără preaviz, fără dezbatere publică și mai ales fără consultarea lor?

Citeşte şi: Klaus Iohannis: 47 de ani de muncă pentru o casă sau doar corupție?

PNL a devenit o camarilă în care au contat prea puțin acești aleși locali și au primat aranjamentele secrete, în primă instanță între Antonescu-Vălean-Iohannis, mai pe urmă între Iohannis și Blaga, iar în prezent între Iohannis și Băsescu. Chiar nu trebuie să fii un campion al lucidității ca să realizezi că s-a mers prea departe și că acești aleși locali eliberați de OUG55 erau deja principial și moral liberi să facă ce consideră de cuviință.

Dacă toți acești aleși locali își vor face și în continuare datoria și vor servi exemplar în slujba comunităților locale care i-au votat, peste doi ani, în 2016, amenințările candidatului ACL se vor dovedi apă de ploaie. Ba, mai mult. Nici nu îndrăznim să ne estimăm unde va fi însuși Klaus Iohannis la acea dată... Căci acum își dă cu părerea și amenință dintr-un prezidiu de trădători ai USL, înconjurat, susținut și promovat de aceștia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 oct, 2014
Mirela Ungureanu
IOHANNIS PRESEMINTE
CEL MAI POTRIVIT TITLU - IOHANNIS PRESEMINTE. DAR CINE A ZIS CA IL VOTEAZA PE IOHANNIS? CINE IL VREA PE SASUL LUTERAN DREPT PRESEDINTE? CE FACE IOHANNIS? IOHANNIS DA MEDITATII SI STRANGE BANI DE CASA. VANZATORUL ASTA DE COPII MAI BINE RAMANEA IN SIBIU SI MAI FACEA CATEVA AFACERI! NU NE INTERESEAZA DELOC DOMNUL IOHANNIS, EL NU ESTE IN STARE SA II SPUNA PROPRIA OPINIE. NU ESTE IN STARE SA AIBA UN DISCURS (AVIZ CELOR CARE IL VRETI CA PRESEDINTE), IAR CAND E PUS IN DIFICULTATE CUM A FOST SUBIECTUL CU BANII DIN MEDITATII, PREFERA SA TACA! RUSINE IOHANNIS! JOS CU TINE!
23 oct, 2014
Mihai Nitu
tradatorule!
Oameni buni, sa ne-amintim gafele lui Klaus Iohannis! citez "cu doar câteva zile înainte, Klaus Iohannis făcea dovada faptului că nu știe care este valoarea salariului minim pe economie sau cea a salariului mediu în orașul al cărui primar este." Nu mai zic de gafa colosala: CITEZ " Chiar dacă Iohannis a declarat că cele șase case au fost achiziționate din bani strânși din salariul de profesor și meditații, acesta nu a știut să răspundă la o întrebare simplă - cât costa o oră de meditații. „Nu-mi amintesc, dar putem sa verificam”, a spus Iohannis. Jurnalistul l-a întrebat dacă primea banii în mână sau în plic sau în alta variantă, dar prezidențiabilul nu a putut răspunde nici la această întrebare. „Nu imi amintesc”, a spus Iohannis din nou. "
23 oct, 2014
Locuri de munca
Contract de colaborare
Locuri de munca extrem de serioase! Contract legal si oferit imediat! Dovada platii este acum disponibila! Primele castiguri au fost deja trimise! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati comod cate 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 de dolari lunar! Va transmitem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
23 oct, 2014
Ambasadorul
despre tradare...in PSD
Echipa de consilieri a lui Ponta a tradat..
Sultanescu vinde gogosi la CSCI,adica sondaje favorabile lui Ponta
Socol face combinatii cu Andrei Hrebenciuc
Palada se da intelectual si rugbist pe Facebook,in loc sa-si faca treaba
De fapt,Iohannis conduce detasat in cazul turului 2.
Acuzele DNA despre Sarbu,Sova,Hrebenciuc si Adam au sapat credibilitatea lui Ponta
In special despre Sarbu(socrul lui) si faptul ca a fost angajatul lui Cocos
Cocos e suspectat in dosarul Microsoft
Singura sansa la PSD este acum doar Dl.Ghita
Sa-i dea pe mana DNA-ului pe acesti combinatori
Sa faca curat…
Sa scape partidul de baroni si dinozauri
Partidul este muncitoresc,n-avem nevoie de baroni si relativ tanar,n-avem nevoie de dinozauri
Ponta nu mai are sanse,mai bine sa nu mai candideze
PSD-ul nu mai suporta inca un esec,dupa Nastase si Geoana
Succes Dle Ghita.
23 oct, 2014
cantautor
PSD cu Ponta este in cadere libera..
Ponta ca si candidat ,va obtine performanta de a se califica in turul 2
atat
dreapta va castiga alegerile
Ghita poate fi o solutie in 2019..
pentru ambele tabere

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ