ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Scade cota lui Victor Ponta la casele de pariuri, dar tot marele favorit rămâne

| 21 oct, 2014

Victor Ponta a pierdut două procente în estimările caselor de pariuri, dar rămâne marele favorit al alegerilor prezidenţiale. Cota de referinţă a scăzut de la 40,5%, cât era la începutul campaniei electorale, la 38,5% în prezent, informează digi24.ro.

În schimb, Klaus Iohannis a câştigat un procent şi este creditat cu 28,5%. Rezultă un decalaj de 10 procente între cei doi în primul tur de scrutin. Cotele de câştig au rămas, însă, neschimbate.

Candidatul PSD-UNPR-PC are 1,4. Altfel spus, dacă pariaţi un leu pe Victor Ponta, veţi primi înapoi 1 leu si 40 de bani.

Klaus Iohannis păstează o cotă de 4, echivalentă cu un câştig potenţial de patru ori mai mare ca suma pariată.

Pe locurile următoare se menţin, la egalitate, Călin Popescu Tăriceanu şi Elena Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 oct, 2014
Oana Timariu
ELENA UDREA PRESEDINTE
Elena Udrea este cel mai potrivit candidat la alegerile prezidentiale din 2014. Este candidatul cu cele mai mari sanse pentru ca a realizat proiecte pe care altii nici nu le-au avut in plan, dovada stau cele 6000 de proiecte.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ