Victor Ponta: Prin demisia din Parlament, Hrebenciuc protejează PSD şi pe mine

| 21 oct, 2014

Victor Ponta a declarat marţi că deputatul Viorel Hrebenciuc, prin demisia din Parlament, a făcut un gest prin care protejează PSD şi candidatul partidului în alegerile prezidenţiale de atacurile electorale.

"Domnul Hrebenciuc, dincolo de acuzaţii în justiţie, şi-a dat seama foarte clar că este folosit în aceste zile din campania electorală de către adversarii politici şi a făcut un gest prin care mă protejează şi pe mine, şi PSD, şi Parlamentul de atacurile electorale', a spus Ponta într-o declaraţie acordată presei la Măgurele.

El a susţinut că justiţia nu va fi niciodată blocată de către PSD sau de către Parlament.

Întrebat de afirmaţiile deputatului PSD Sebastian Ghiţă, potrivit căruia Viorel Hrebenciuc ar urma să fie suspendat din PSD, premierul a precizat că Ghiţă vorbeşte în nume propriu.

Citeşte şi:  VIOREL HREBENCIUC a DEMISIONAT din PARLAMENT. DNA cere în instanţă arestarea lui

'Domnul Sebastian Ghiţă vorbeşte în numele lui, nu în numele PSD şi nici al meu. Nu are nicio calitate să vorbească în numele meu sau al PSD', a mai spus Ponta.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunţat marţi că Viorel Hrebenciuc îşi depune demisia din Parlament, dar rămâne membru al partidului.

DNA a transmis Camerei Deputaţilor două cereri de încuviinţare a arestării lui Viorel Hrebenciuc în două dosare diferite.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ